Миналата седмица Еванджелин Лили беше може би първата известна личност, която се изказа против карантината като мярка за ограничаването на коронавируса.

Еванджелин Лили и защо актрисата отказва да се спазва карантина

Актрисата, която отказва да спазва карантината

Всеки сам прави своя избор

Доводите на актрисата са, че по този начин се отнема свободата ѝ, а това трябва да е въпрос на личен избор.

Разбира се, всеки има право на мнение, но това на Лили определено не се е харесало на голяма част от феновете на Marvel.

Както знаем, тя е част от киновселената на Marvel, като влиза в ролята на Осата. Според We Got This Covered, в Twitter се е разразила същинска буря след като стана публично достояние какво мисли актрисата по въпроса с карантината и коронавируса.

В социалната мрежа все повече хора се възмущават от отношението на Еванджелин Лили и призовават Marvel да я уволнят.

Еванджелин Лили, подстригването онлайн, голямата трансформация и прическата нула номер

Коренната промяна на Еванджелин Лили

Дали не е за бъдеща роля

От постовете в Twitter става ясно, че хората заклеймяват поведението на актрисата като безотговорно и опасно.

Разбира се, не е ясно дали Marvel ще прибегнат до уволнението на Лили, но и това ще стане ясно скоро. Предвидено е снимките на третия филм за Ант-Мен да започнат в началото на 2021 г., а по кината да тръгне през 2022 г.

Естествено, не е изключено тези планове да бъдат променени заради коронавируса. Междувременно Софи Търнър също се оказа сред хората, които са твърдо против вижданията на Еванджелин Лили.

Осата, Еванджелин Лили и какво знаем за нея

Коя е жената в костюма на Осата

Еванджелин Лили и пробивът в Холивуд

Във видео в Instagram актрисата от Game of Thrones каза, че не ѝ пука за свободата на колежката ѝ. Търнър смята, че е безотговорно да не спазваш карантината, защото можеш да заразиш някой, който е по-уязвим от теб.