В "Ант-Мен" (2015 г.) Скот Ланг (Пол Ръд) трябваше да овладее силите и възможностите, които костюмът му на мравка предоставя. Добре му се получаваше, но си личеше, че има нужда от помощ, а откъде ще я получи, загатна краят на филма.

Нов трейлър на "Ант-мен и Осата"

Нов трейлър на "Ант-мен и Осата"

Какво ни очаква

Е, Ант-Мен вече си има помощник в лицето и костюма на Осата (Еванджелин Лили). Лили ни направи силно впечатление още в първия филм за супергероя, а сега попада в центъра на събитията. Точно това ни провокира да потърсим любопитни факти около Осата, така де, Еванджелин Лили.

Еванджелин Лили е родена през 1979 г., но при нея нещата далеч не са били розови и лесни. За известно време се подвизава като модел, за да плаща образованието си. 

Според IMDb, освен английски, Лили владее и френски, а в свободното си време обича да чете, пише, рисува и прави дълги разходки сред природата.

Тя има английски и ирландски корени. Баща ѝ е отрасъл в Кения, защото родителите му са били на мисия в Африка. Самата Еванджелин започва да се снима в сериали още през 1997 г., но ролите са малки, а възнаграждението - още по-малко.

Големият си пробив актрисата прави със сериала "Изгубени" (2004-2010 г.). Там тя играе Кейт и участва в цели 118 епизода.

Преди "Изгубени" обаче на Еванджелин Лили ѝ се налага да работи и като сервитьорка и стюардеса. През 2015 г. попада в списъка на списание FHM за 100-те най-сексапилни жени под номер 75.

Кой е човекът зад маската на Черната пантера

Кой е човекът зад маската на Черната пантера

Пътят на Чадуик Боузман

Пред Balance обаче тя споделя, че много трудно се е справила със славата, която я е връхлетяла след успеха на сериала.

След като през 2010 г.  "Изгубени" приключва, тя е била убедена, че иска да прекъсне актьорската си кариера. В следващите две години се изолира напълно и ражда първото от двете си деца. 

Тогава обаче с нея се свързва Питър Джаксън с предложение, което Лили не може да откаже - да участва в "Хобит". 

И така Лили има основна роля в "Хобит: Пущинакът на Смог" (2013 г.) и в "Хобит: Битката на петте армии" (2014 г.). Преди тези два филма Еванджелин си партнира с Хю Джакман в "Жива стомана"

"Ант-Мен и Осата" - интересни факти около филма

Всичко, което знаем за "Ант-Мен и Осата"

Малко пояснения преди премиерата

Следващият филм, в който ще видим Еванджелин Лили, е за Отмъстителите, който все още си няма заглавие, но ще разберем какво ще се случи след прословутото щракване на Танос.