Явно Бритни Спиърс ще го прави отново и отново, и отново. И просто няма да спре с провокациите, които за момента се ограничават в Instagram. Така сред последните ѝ постове там са три снимки в цял ръст, на които е съвсем гола, прикрила интимните си части с емотикон на сърце, а гърдите си - с ръце.

Бритни Спиърс, Сам Асгари, сватбената й рокля и кога ще е сватбата

Бритни с нови откровения онлайн

Вълнуващата година, която предстои пред певицата

А постовете към тях са закачливи точно в неин стил.

"Не подценявайте възможността да го направя сама и да снимам със селфи стик", гласи текстът към едната. Към другата пък обяснява, че кадрите са правени преди да разбере, че е бременна.

В коментарите си много от феновете ѝ изразяват подкрепа и смятат, че Бритни се "справя чудесно". Някои дори и я насърчават да продължава да публикува провокативни снимки. "Ако това кара Бритни да се чувства освободена и красива, тогава я подкрепям." Други хора обаче са на мнение, че поведението на звездата е проблематично.

Всъщност, голите публикации на известните изобщо не са ново явление. Но и сега, както и всеки друг път, все повече на повърхността излиза въпросът за връзката на тази притеснителна тенденция с психичното здраве и популярността.

В случая с Бритни не трябва да забравяме, че доскоро тя беше под попечителството на баща си. Затова донякъде е обяснимо настоящата ѝ пълната самостоятелност да я кара да се чувства несигурна. Все пак той почти изцяло контролираше живота ѝ в продължение на години.

Възможно е певицата да качва голите си снимки, за да демонстрира, че вече има пълен контрол за вземането на решенията си.

Бритни Спиърс, нова публикация в Instagram и потвърждението на бременността й

Да, Бритни наистина чака дете

Певицата сама потвърди

И че сега се чувства свободна, забавлява се и живее живота, който ѝ е бил отнет.