Големите приятелства в света на професионалния тенис не се срещат особено често. А какво ли остава тогава за възможността да пламне любов...

Chile Open 2024 - тенис турнирът, от който всички се оплакват

Тенис турнирът, от който всички се оплакват

Тук топката отскача, там - не

Е, Паула Бадоса и Стефанос Циципас бяха едно от изключенията, но изглежда тяхната връзка е приключила. Поне това става ясно от профила на тенисистката в Instagram.

На стори тя дава да се разбере, че след дълго обмисляне двамата с гръцкия тенисист са взели решението да се разделят. Бадоса не назовава точната причина за разрива в отношенията им, но твърди, че двамата ще останат приятели.

Снимка 664071

Източник: GettyImages

Изминалата година не бе особено успешна за Паула Бадоса - заради контузии пропусна три от четирите турнира от Големия шлем. В момента тя се намира под номер 126 в ранглистата на WTA, като най-високото ѝ класиране е от 2022 г., когато испанката бе под номер две.

Колкото до Стефанос Циципас, в момента той е под номер осем в схемата на ATP. От началото на годината не се намира в най-силната си форма, но все пак успя да достигне до два значими финала, като спечели този в Monte-Carlo Masters.

Григор Димитров и Payhawk - началото на едно ново партньорство

Българската компания, с която Григор Димитров ще си партнира

Ще видим резултатът още на Mutua Madrid Open

Интересно е, че Паула Бадоса и Стефанос Циципас дори имаха общ профил в Instagram, в който споделяха свои снимки. Двойката доскоро бе известна сред феновете на тениса като Цицидоса.