Не можем да отречем, че за пръв път от много време насам Григор Димитров беше толкова открит и демонстрираше връзката си с актрисата от румънски произход Мадалина Геня. И с Лолита Османова, и с Никол Шерцингер, че дори и с Мария Шарапова, Гришо не си позволяваше да засвидетелства чувствата си в социалните мрежи. Още по-малко на официални събития.

Именно поради тази причина смятахме, че румънската красавица наистина е успяла да спечели сърцето на Григор Димитров.

За голяма обща изненада обаче през октомври 2023 г., след като бяха заедно от около шест месеца, Мадалина Ганя изтри снимките си с родния тенисист в социалните мрежи. Григор Димитров направи същото.

Снимка 633270

Източник: Instagram / grigordimitrov

Действията им накараха техните фенове да се усъмнят, че са се разделили. И след като вече не бяха засичани никъде заедно, всички бяхме сигурни, че връзката им е приключила. Отговорите на въпросите как и защо обаче си останаха само догадки. 

Мадалина Геня и секси снимките ѝ от остров Капри

Мадалина Геня е секси и в Италия

Изрязан бански и много слънце

Поне до този момент, защото след месеци мълчание Мадалина Геня реши да даде малко яснота по въпроса дали и защо е приключила връзката им с Григор.

На стори в Instagram, в което дава възможност на феновете си да ѝ задават въпроси, тя отговаря на един от тях, в който неин последовател я пита дали в момента има връзка с тенисист. 

Снимка 664044

Източник: Instagram / officialmadalinaghenea

"Може би е моментът да изясним, че с Григор решихме да се разделим. Моля, уважавайте личното ни пространство и не вярвайте на това, което четете в медиите. Аз съм много благодарна за времето, което прекарахме заедно през последните шест години, както като приятели, така и като двойка. Поради натоварения график, участията и отговорностите в живота ни, това беше най-добрият начин да продължим напред, но не и заедно", пише Геня в социалната мрежа.

Григор Димитров и Payhawk - началото на едно ново партньорство

Българската компания, с която Григор Димитров ще си партнира

Ще видим резултатът още на Mutua Madrid Open

36-годишната брюнетка не сподели дали е сама, но побърза да опровергае слуховете, че има връзка с писателя и актьор Мат Хукингс.