Доналд Тръмп e казал на порнозвездата Сторми Даниелс, че тя му напомня за дъщеря му, става ясно от самата Сторми Даниелс, която свидетелства под клетва във вторник, 7 май, за предполагаемата им сексуална среща през 2006 г. Въпреки че не уточнява за дъщеря става въпрос, по направеното от него описание се смята, че има предвид Иванка Тръмп, която е старши съветник на баща си по време на неговия мандат от януари 2017 г. до 2021 г.

Мелания Тръмп и нови разкрития за конфликтите й с Доналд Тръмп

Война безкрай - когато Доналд и Мелания са на различно мнение за всичко

Борба за надмощие или просто несъответствие в характерите

45-годишната бивша актриса от филми за възрастни застава пред съда в Манхатън в процеса срещу 77-годишния Тръмп по обвинения в 34 престъпления за фалшифициране на бизнес записи с по-широко значение за намеса в изборите.

Сторми Даниелс участва в така наречения случай на "мълчаливи пари", който се връща към предполагаемата й афера с Тръмп, твърдения за които се появиха през 2018 г. Тогава Wall Street Journal съобщи, че месец преди изборите през 2016 г. Тръмп е уредил плащане от 130 000 долара на бившата порно звезда, за да запази мълчание за предполагаемия сексуален контакт, който са имали години по-рано.

Тръмп многократно е отричал аферата, въпреки че Сторми Даниелс свидетелства, че двамата са говорили "дълго време" по време на срещата им през 2006 г. Според твърденията, тогава тя е посетила неговия пентхаус в Лейк Тахо след голф турнир на знаменитости.

Даниелс също свидетелства, че след словесна закачка, тя е напляскала Доналд Тръмп със списание по дупето.

Според People признанията ѝ са накарали много от съдебните заседатели едва да сдържат смеха си в съдебната зала. На друго място в показанията си Даниелс казва, че с Тръмп са говорили за съпругата му Мелания, като той й е признал, че двамата спят в отделни спални. 

Снимка 567787

Източник: GettyImages

Докато Доналд Тръмп и неговият дългогодишен адвокат Майкъл Коен първоначално отричат твърденията за афера, Коен признава по-късно, че е имало плащане на Сторми Даниелс. Тръмп е обвинен във фалшифициране на бизнес записи, като посочва т. нар. тайни плащания на Даниелс и други "правни разноски" във финансовите записи на организацията Тръмп.

Сторми Даниелс - порноактрисата, с която Доналд Тръмп е правил секс

Сторми Даниелс - порноактрисата, с която Доналд Тръмп е правил секс

Кирливите ризи на бившия американски президент

Бившият президент беше обвинен миналата пролет, като стана първият действащ или бивш президент на САЩ, изправен пред наказателни мерки. Оттогава той печели три от обвиненията - две от които бяха на федерално ниво, въпреки че нито едно от тези случаи все още не е изправено пред съда.