Винаги сме харесвали Арнолд Шварценегер, защото е много истински и дори на 73 години сигурно може да кляка с повече килограми, отколкото ние.

Арнолд Шварценегер, COVID-19 и защо звездата се ваксинира срещу вируса

И Арнолд Шварценегер го направи

Терминаторът никога не е бил по-щастлив, че чака на опашка

Същинска машина, която вече получи и първата доза от ваксината срещу COVID-19. За това Арнолд се похвали в социалните мрежи, като дори ни направи свидетели на ваксинацията си.

Посланието му беше доста кратко и ясно - "Последвайте ме, ако искате да живеете". С това ясно показа, че се доверява на здравните власти и ваксината. Попаднахме обаче на негов коментар във Facebook, който определено заздравява позицията и вижданията му.

Под видеото, в което се вижда как му бива поставена ваксина, Арнолд Шварценегер написа, че винаги е вярвал, че човек трябва да слуша експертите. 

Снимка 514905

Източник: Facebook / Arnold Schwarzenegger

"Ако искате да научите как да изградите бицепсите си, слушайте мен, защото съм прекарал целия си живот в изучаването на това нещо. Неслучайно ме наричат най-великият бодибилдър на всички времена."

Но когато стане дума за ваксини и епидемиология, Арнолд смята, че трябва да се доверим на всички онези хора, които са прекарали животите, за да изучават вируси и създават ваксини срещу тях.

Снимка 514906

Източник: Facebook / Arnold Schwarzenegger

"Никой от нас няма да научи повече от тях от гледане на няколко видеа в интернет. Много е просто: Ако къщата ти гори, не отваряш в YouTube, а се обаждаш на пожарната."

Арнолд Шварценегер, сърдечната операция и как се чувства актьорът

Как се чувства Арнолд Шварценегер след сърдечната операция

Екшън звездата пусна снимки от болничното легло

Според Арнолд Шварценегер не бива да ограничаваме източниците, на които вярваме, защото по този начин се озоваваме в заешка дупка на дезинформация. И да, той вярва, че трябва да слушаме експертите и да им се доверим, а не източниците, които ни казват, това, в което искаме да вярваме.