Сега, когато ваксината срещу COVID-19 е факт, светът гледа на нея с надежда най-сетне да свърши кошмара, в който трябва да живеем. Много звезди подкрепиха публично кампаниите за ваксиниране в своите страни, като сър Йън Макелън и Пол Маккартни.

Пол Маккартни, COVID-19 и защо суперзвездата ще се ваксинира при първа възможност

И Пол Маккартни е готов да се ваксинира

Легендата от Beatles се надява ваксината да измъкне страната от капана

Това направи и 73-годишният Арнолд Шварценегер. Холивудска звезда и бивш губернатор на Калифорния публикува видеоклип от стадиона „Доджърс“ в Лос Анджелис, превърнат в център за масова ваксинация.

"Днес беше добър ден. Никога не съм бил по-щастлив да чакам на опашка. Ако отговаряте на условията, присъединете се към мен и се регистрирайте, за да получите ваксината си. Последвайте ме, ако искате да живеете!" - каза Шварценегер.

Преди Шварценегер известният комик Стив Мартин отпразнува публично ваксинацията, като типично в негов стил написа: "Имам добра и лоша новина. Добрата е, че се ваксинирах, а лошата, че получих ваксината, защото съм на 75. Благодаря на всички, благодаря на науката".

Арнолд Шварценегер, сърдечната операция и как се чувства актьорът

Как се чувства Арнолд Шварценегер след сърдечната операция

Екшън звездата пусна снимки от болничното легло

Понастоящем в окръг Лос Анджелис тези, право на ваксинация имат всички, които които са над 65, припомня The Hollywood Reporter.