След раздялата си с Брад Пит, Анджелина Джоли като че ли се отдаде изцяло на майчинските задължения, на кариерата, а и на уреждането на развода.

Анджелина Джоли, разводът с Брад Пит, акциите в Шато Миравал и ходът, който предприе

Анджелина пак постигна своето

А Брад Пит дали е доволен...

Една от най-красивите жени на света неведнъж е признавала, че e сама от дълго време и че ѝ е трудно да намери отново любовта, а името ѝ така и не се свързва с това на някой мъж.

Напоследък обаче май нещата се променят. Първо се заговори за срещите ѝ с бившия ѝ съпруг Джони Лий Милър, а после и с известния изпълнител The Weeknd, чието истинско име е Абел Тесфайе.

Снимка 532335

Източник: GettyImages

Според източници на US Weekly в момента Анджелина Джоли се "забавлява на срещи" и "наваксва загубеното време" след раздялата с Брад Пит. 46-годишната актриса намира за "вълнуващо" да среща нови хора, да се забавлява. Приятелите ѝ никога не са я виждали толкова развеселена и заредена, пише Mirror.

Снимка 550667

Източник: GettyImages

В същото време актрисата е много щастлива с децата - Мадокс, Пакс, Захара, Шайло, Нокс и Вивиен, и им е благодарна, че се грижат "добре" за нея. "Ние сме екип, така че имам много, много късмет", признава тя.