В края на миналия месец стана ясно, че Брад Пит е завел дело срещу Анджелина Джоли и нейните своеволни желания да продаде своя дял от имението с винарна Шато Миравал, което двамата придобиха преди години.

Брад Пит, Анджелина Джоли и съдебната им битка за Шато Миравал

Брад Пит съди Анджелина

Защо смята, че е отмъстителна

Актрисата е провеждала тайни преговори с потенциален купувач на своите 50%, а все още законният й съпруг я обвини в "съзнателно възпрепятстване" на участието му в сделката. А сега разбираме, че има раздвижване по въпроса.

Според информация в Daily Mail, Джоли все пак е продала своята половина от акциите в Шато Миравал, които притежава чрез бранда си Nouvel, на винената компания Tenute del Mondo. Имотът се оценява на 164 милиона долара, а стойността на сключената сделка не се съобщава.

Купувачите изразиха в официална позиция вълнението и удовлетворението си от сключената сделка, като заявиха готовност да запазят автентичността на произвежданите вина и вълнение, че ще работят с компанията на Пит Quimicum, която менажира шатото.

Анджелина Джоли, Захара Джоли-Пит и срещата на двете с Аманда Горман на събитие на Variety

Завръщането на Анджелина Джоли

Актрисата и компанията й на събитие на Variety

Все още не е ясно как сключената сделка ще повлияе на хода на делото, което актьорът заведе срещу Джоли, както и на бракоразводния им процес като цяло. Но запознати с отношенията им в последните години никак не са изненадани от поредния "отмъстителен" ход на Анджелина, която очевидно има много да му връща.