Анди Макдауъл вдъхнови много жени по света със смелостта си да остарява естествено, без да се опитва да прикрива белезите на годините.

Анди Макдауъл, Vogue Poland и смелостта да бъде каквато е

Смелото решение, с което Анди Макдауъл вдъхнови света

Не всички звезди го правят

Сега 63-годишната актриса и модел отново говори болезнено честно за нещо, с което е живяла години наред, но се е страхувала да изрече на глас, а именно - социалната тревожност.

Поводът за това бяха наградите на InStyle за 2021 г. и по конкретно фактът, че списанието отличи олимпийската златна медалистка Симон Байлс. С последната си публикация в Instagram актрисата отдаде почит на спортистката за това, че говори открито за психичното си здраве, като същевременно разкри и собствените си преживявания.

"С вълнение бях там, заедно с всички, за да отпразнувам отличието на Симон Байлс", написа тя. "На хората им е трудно да говорят за своята психическа нестабилност, а тя беше толкова смела да покаже уязвимостта си".

След това актрисата призна за социалната тревожност, с която се бори от години. Тя сподели, че винаги анализира себе си и се пита дали се справя добре. "Сякаш нося този критик в себе си и понякога не мога да водя приличен разговор, защото гласът на критика се намесва. Друг път съм напълно спокойна, предразполагаща и присъстваща".

Анди Макдауъл осъзнава колко е важно да бъде социална, да полага усилия да излиза, да бъде с хора и да се наслаждава на живота, дори когато живее "с такъв критик в главата си".

Ивет Лалова, спортистите, психичното здраве и новата благородна кауза, зад която застана лекоатлетката

Новата кауза на Ивет Лалова

Браво на Ивет

"Ние сме хора и сме тук, за да се подкрепяме и обичаме и да разберем колко уязвими сме всъщност", продължи тя и завърши, че в сърцето ѝ има специални благодарности към Симон.