Обожаваме Ан Хатауей в "Дяволът носи Прада". В може би най-известния филм, в който участва, тя влиза в ролята на стажантка без каквото и да било отношение към модата. В реалния живот обаче актрисата е истинска модна икона.

Ан Хатауей е психоложка в затвор в психологическия трилър Eileen

Ан Хатауей е психоложка, която започва връзка с жена

Eileen се очертава наистина смразяващ

Доказвала го е неведнъж както с визиите си за червен килим, така и с тези, които подбира просто за разходка навън. Ан Хатауей безспорно има безупречен стил, но нека не забравяме, че и тя, както повечето знаменитости, разчита на помощта на стилист.

За Ерин Уолш актрисата казва, че ѝ помага да направи "правилния риск" и още преди време ѝ е дала куража да бъде по-смела в модните си решения.

Сега силно влияние обаче Ан Хатауей усеща и от поколението Gen-Z (родените между средата на 1990-те и средата на 2010-те години), за което е характерно да изразява себе си свободно чрез дрехите. Това е и причината актрисата да не приема нищо твърде насериозно щом става въпрос за мода и да се забавлява чрез нея.

Снимка 641084

Източник: GettyImages

На Ан Хатауей трябва да признаем, че какъвто и да е подходът ѝ и каквото и да реши да облече, винаги изглежда зашеметяващо. И за пореден път ни впечатли с визията си за червения килим на модните награди CFDA, които се проведоха в Ню Йорк.

Дръзкият ѝ тоалет от две части е изцяло дънков - корсет, който е комбинирала с дълга пола с акварелен принт, дело на Ralph Lauren от колекция пролет/лято 2024. За разлика от облеклото ѝ обаче, изборът ѝ на бижута не ни изненадва. Ан е заложила на колие и гривна Bulgari, на които е рекламно лице.

Снимка 641083

Източник: GettyImages

Стилната, но и разчупена визия на Ан Хатауей определено е привлякла доста погледи и внимание от страна на медиите, които не пропуснаха да я отразят. Но актрисата е имала и по-специална роля на церемонията.

Когато Ан Хатауей не носи нищо под кожения тренч на Versace

Когато Ан Хатауей не носи нищо под кожения тренч на Versace

Актрисата е част от последната модна кампания на марката

Тя е трябвало да бъде домакин на вечерта на CFDA Awards, след като Сара Джесика Паркър не е успяла да присъства поради непредвидени обстоятелства, пише People.