Покрай стачката на сценаристите в Холивуд няма почти никакви новини за нови продукции. За щастие обаче някои филми и сериали, заснети преди протестните действия, се сдобиват с трейлъри и дори премиерни дати.

Ан Хатауей за Versace - елегантна, дръзка, секси

Елегантна, дръзка, секси - Ан Хатауей за Versace

Модният ренесанс на актрисата

Сред тях и доста любопитно заглавие с Питър Динклидж и Ан Хатауей в главните роли. Ясно ни е, че за Динклидж, добил световна популярност като Тирион Ланистър в Game of Thrones, не е лесно да получи роля по начина, по който го правят други холивудски актьори.

Когато обаче го направи, очакваме великанско изпълнение въпреки ръста му. А в She Came to Me Питър Динклидж отново няма да ни разочарова. Той е в ролята на композитора Стивън Лодъм, който е в творческа криза малко преди крайния си срок за предаване на нова творба.

Снимка 581379

Източник: GettyImages

Търпеливата му съпруга Патриша (Хатауей) му предлага да потърси вдъхновение край пристанището на Бруклин, където Стивън открива Катрина (Мариса Томей), капитан на лодка. Двамата започват страстна връзка, докато Патриша изпада в собствена криза, която прикрива под манията си по чистотата.

На режисьорския стол на She Came to Me е Ребека Милър, а водещата песен от саундтрака на филма е на Брус Спрингстийн. Премиерата е предвидена за 29 септември.