Едва ли някой би оспорил, че Ан Хатауей е сред знаменитостите, които не изглеждат на годините си. През ноември тя ще навърши 41, но определено изглежда сякаш за нея времето е спряло преди десетилетие.

Ан Хатауей разкрива какво я вдъхновява за смелия ѝ стил на обличане

Ан Хатауей на гребена на вълната

Актрисата разкрива вдъхновението за смелия си стил

Актрисата не само е в завидна физическа форма, но и лицето ѝ все така е запазило свежия си вид. Разбира се, всичко това не се постига без усилия и средства. И очевидно тя влага и от двете, за да се бори с външните признаци на стареене.

Въпреки това, Ан Хатауей не се притеснява от остаряването. Според нея е разочароващо схващането, че напредването на възрастта означава, че човек не може да се развива и подобрява.

"Предпочитам да го отпразнувам заради подаръка, който е. За мен е вълнуваща привилегия да остарявам и се надявам да имам възможността да науча повече за себе си", споделя актрисата при обявяването на партньорството ѝ с козметичната марка Shiseido. Част от колекцията на компанията е линията Vital Perfection, на която Ан Хатауей е избрана за глобален посланик, разбираме от Entertainment Tonight.

Актрисата признава, че не пренебрегва грижата за себе си и инвестира в продукти за лице, с които да поддържа кожата си. "Знам от жените в семейството ми, че кожата ми ще ми се отплати, ако се погрижа за нея. Сега разбирам, че кожата ми е свързана с цялостното ми здраве и благополучие. С напредването на времето става ясно, че красотата определено е нещо, което идва отвътре", казва още Ан Хатауей.

She Came to Me с Питър Динклидж и Ан Хатауей - една необичайна любовна история

Ан Хатауей както не сме я виждали досега

Актрисата си партнира с Питър Динклидж

Тя издава също, че за добрия външен вид и състояние на кожата си, разчита на крема Vital Perfection Uplifting and Firming Cream на Shiseido. По думите ѝ цялата линия Vital Perfection е ефективна основно защото е подхранваща.