Преди дни бе отбелязано началото на Годината на прасето в китайския календар, а от Rolls-Royce нямат намерение да оставят събитието неотбелязано. И понеже Китай е важен пазар за европейската компания за супер луксозни автомобили, същата пуска на пазара специални изпълнения на четири от своите модели - Cullinan, Dawn, Ghost и Wraith.

Снимка 404642

Източник: Rolls-Royce

Новите версии и на четирите модела носят обозначението Lunar New Year и се отличават от стандартните версии със серия от козметични промени, които имат за цел да ги направят още по-екзотични. Така Dawn, Ghost и Wraith са получили нова трицветна екстериорна схема с деликатен златист таван, черен основен цвят и червени акценти, а Cullinan Lunar New Year ще се предлага в два екзотични червени нюанса.

Снимка 404643

Източник: Rolls-Royce

Управата на хотелската верига Mandarin Oriental Hotel Group вече е купила няколко от специалните кросоувъра Cullinan, които ще бъдат на разположение на гостите на хотели в Бостън, Маями и Вашингтон. Те ще имат възможност да се повозят на колата, която ще бъде управлявана от професионален шофьор, а всичко това ще е възможно само след предварително записване.

Снимка 404640

Източник: Rolls-Royce

Снимка 404637

Източник: Rolls-Royce

Снимка 404641

Източник: Rolls-Royce

Снимка 404638

Източник: Rolls-Royce