В началото на миналия месец се шумеше много около Дейвид Бекъм. Причината: Netflix пусна документалния филм за живота му Beckham.

Когато Дейвид Бекъм хване Виктория Бекъм в лъжа за Rolls-Royce

Когато и Дейвид хване Виктория в лъжа

Футболистът стои здраво стъпил на земята

И един от най-обсъжданите моменти бе, когато Дейвид притисна Виктория да каже истината - с каква кола баща ѝ я е карал до училище, защото тя твърдеше, че семейството ѝ е от работническата класа.

След кратки увещания Виктория Бекъм призна, че през 80-те години на миналия век баща ѝ е имал Rolls-Royce. Месец по-късно съпругата на Дейвид Бекъм реши да демонстрира за пореден път чувство за хумор и да се самоиронизира.

@victoriabeckham I can’t fight it anymore, yes my dad drove me to school in a Rolls Royce! Kisses @David Beckham original sound -

В профила си в TikTok Виктория публикува кратко видео, в което я виждаме да носи бяла тениска с черен надпис: "Баща ми имаше Rolls-Royce". Във видеото тя шеговито казва, че вече не може да се бори и си признава, че баща ѝ я е карал именно с тази марка автомобил на училище.

Дейвид и Виктория Бекъм в Оксфордшир - разполагат ли с отделни спални в имението си

В отделни легла ли спят Дейвид и Виктория Бекъм

Въпросът, който занимава феновете им

Виктория Бекъм дори е решила да спечели нещо повече от симпатии с чувството си за хумор, защото от описанието под поста става ясно, че всеки може да си поръча подобна тениска.