Напрежението в MasterChef става все по-голямо. Доказа го миналата седмица, когато Даниела не успя да се справи с поставената ѝ задача и се раздели с престилката си.

MasterChef 2019: MasterClass от шеф Петър Михалчев и кой ще се провали на стрес теста

MasterChef 2019: MasterClass от шеф Петър Михалчев и кой ще се провали на стрес теста

Японската кухня ще се окаже много интересна и трудна

Тази седмица обаче битката продължава. Кутията на MasterChef ще отправи поредното предизвикателство към хоби-готвачите с рецепта, която е добре позната в цяла Европа. Андре Токев, Петър Михалчев и Силвена Роу обаче ще затруднят участниците максимално, като умножат задачата по три и сложат времеви лимит от 60 минути. 

Снимка 415538

Източник: bTV

Ще бъде наистина трудно, но ще си заслужава, защото победителят ще отиде на MasterClass и ще може да избере съперниците си. В днешния MasterClass шеф Георги Бойковски ще влезе в кухнята на MasterChef, за да покаже как една юфка с телешка опашка и кашкавал може да се модифицира до екстравагантно и актуално ястие. 

Силвена Роу, MasterChef 2019 и какво трябва да притежава следващият победител

Силвена Роу и магията на десертите без животински продукти и захар

Новият член на журито в MasterChef за здравословното хранене, за предизвикателството в MasterChef и за това какво е най-важното в една кухня

Този, който се справи най-добре, ще получи значката за имунитет. Тримата, които се представят най-зле на първото предизвикателство, ще отидат на стрес тест. Естествено, задачата им няма да бъде никак лесна и напрежението ще си каже думата, а този, който "прегори", ще отиде на елиминация.