Надпреварата за титлата MasterChef и наградата от 100 000 лева става все по-трудна. Останаха 14 хоби-готвачи, които тази вечер ще трябва да покажат най-доброто от себе си. 

Станислав Райчев след MasterChef

Станислав Райчев след MasterChef

Победителят от предаването за преживяването да бъдеш MasterChef, за шегите и какъв е шансът хобито да му стане основна професия

Кутията на MasterChef ще бъда доста коварна, което може да изиграе лоша шега на някой, защото задачата ще изглежда лесна, но крие в себе си много подводни камъни. Победителят ще има предимството да избере четиримата си опоненти в битката за имунитет. 

Снимка 414229

Източник: bTV

А тя ще бъде наистина трудна, защото шеф Петър Михалчев ще приготви пред очите им десерт от Токио, който съдържа пет компонента. Хоби-готвачите ще разполагат с 60 минути, за да покажат дали са внимавали в час. 

Силвена Роу, MasterChef 2019 и какво трябва да притежава следващият победител

Силвена Роу и магията на десертите без животински продукти и захар

Новият член на журито в MasterChef за здравословното хранене, за предизвикателството в MasterChef и за това какво е най-важното в една кухня

Победителят ще получи значката за имунитет, а останалите участниците ще отидат на стрес тест, който доста ще ги затрудни.