Миналата година Acer ни шашна с геймърски стол на цена от 20 000 долара, който, въпреки цената си, очевидно се е оказал добро попадение за компанията, която наскоро представи втори модел на "трона".

Новият стол се казва Predator Thronos Air и представлява "бюджетен" вариант на миналогодишния.

За разлика от предшественика си, Predator Thronos Air е с по-малко моторизирани екстри, но пък има вграден в седалката масажор, ръчно управлявани поставки за общо три монитора, място за РС, подвижни поставки за клавиатура и мишка, и подложка за крака.

Снимка 441538

Източник: Acer

Столът е оборудван и със специални хъбове за разпределение на кабелите, така че те остават напълно скрити, дори когато сме закачили няколко екрана и компютър.

Ревютата за първия модел бяха доста позитивни, особено по отношение на удобството на седалката, и това ни кара да мислим, че тазгодишният модел не остава по-назад откъм комфорт.

Единственото неприятно е, че Predator Thronos Air продължава да струва безумно много пари, като цената на базовия модел е 14 000 долара.

За няколко стотачки повече можем да се сдобием с камера, микрофон, държач за чашка и други екстри от първа нужда за геймърите.

Новият Asus ROG Mothership е "майката" на геймърските лаптопи

Новият Asus ROG Mothership е "майката" на геймърските лаптопи

Като Microsoft Surface, но с много повече мощ и екстри

За толкова пари обаче бихме очаквали и оскъдно облечени, размахващи палмови листа (за вятър), асистент(к)и, но, уви, реалността не винаги отговаря на очакванията ни.