Clear Lounge в Косумел, Мексико е място, където гостите могат да се насладят на кислород с интересен привкус в подводен бар-аквариум с над 49 хиляди литра вода.

Създаден от Sub Sea Systems - лидер в областта на водните иновации, Clear Lounge е първият подводен бар с кислород в света. Разполага с различни игри, дъски за писане и възможност за подводна фотосесия.

Снимка 348973

Източник: clear-lounge.com

Необичайната атракция е проектирана като уникално преживяване, в което посетителите са потопени във вода със специални водолазни шлемове, които им позволяват да дишат обогатен, ароматизиран кислород, докато играят различни игри под водата.

Снимка 348971

Източник: clear-lounge.com

Каучуковият шлем SeaTREK е направен от издръжлива поликарбонатна смес и е с ергономичен дизайн, удобен за практически всички форми и размери на раменете и главата.

Снимка 348969

Източник: clear-lounge.com

Компресорната система Air Center е не само надеждна, но и тиха, и енергийно ефективна.

Снимка 348968

Източник: clear-lounge.com

20-минутен опит струва около 40 долара, а участниците избират от разнообразни комбинации от кислород и ароматерапия, които варират от релаксираща лавандула до ободряваща мента.

Снимка 348974

Източник: clear-lounge.com

Преди да се потопим в масивния водоем, трябва да попълним кратък здравен въпросник и да гледаме петминутен видео инструктаж.