Мода. Нейното влияние е толкова силно, че с времето тя се е превърнала в наш основен коректив за това как да изглеждаме в ежедневието. Това важи и изобщо във всяка една друга ситуация, изискваща проява на добър вкус, разказват от Alessa.bg. Тенденциите се менят всяка година, а ние всячески се стремим да сме на една честота с тях, да ги интегрираме в живота си, да ги комбинираме със собствените си разбирания за красота и стил, а след това да се насладим на резултатите.

Снимка 550246

Източник: Facebook/AlessaFashion

Нека започнем модната приказка с избора на рокля, която е задължителен компонент от гардероба на всяка уважаваща себе си жена. Без тази дреха колекцията от облекла би била някак безвкусна, твърде семпла и без идентичност - все пагубни за доброто самочувствие неща. Никоя дама не желае подобен моден крах за себе си, затова си струва да подберете възможно най-стилните и качествени облекла, с които да изразите себе си и да демонстрирате изтънчения си усет към модата.

Какви ще са актуалните тенденции при роклите за сезон есен-зима 2021

Секси визия, която ще бъде запомнящо се заглавие на вашия ден и изключително модно присъствие, което кара останалите тайно да завиждат. Всичко това може да бъде част от визитната картичка на всяка една дама, ако тя следи модните тенденции и не пропуска да носи рокли в подходящите за нея кройки.

Снимка 550247

Източник: Facebook/AlessaFashion

Днес могат да бъдат открити уникални модели дрехи от този вид, които буквално преобразяват със своите интересни дизайни и ефектни цветове. В случая е важно всяка една жена да научи за най-новите тенденции, които през сезон есен-зима 2021 ще са още по-завладяващи и приковаващи вниманието ви. А какво ще бъде модерно през студените месеци тази година?

Ежедневни

Тенденциите при ежедневните рокли са сходни с досегашните. На фокус отново ще бъдат типичните за есента нюанси червено, горчица, оранжево и кафяво. Ще бъдат предпочитани обраните силуети, но в същото време и свободните кройки, които дават много възможности. Разкроените модели придават на визията ви небрежно-елегантно настроение и могат да бъдат носени с кецове, маратонки, ботуши и боти.

Снимка 550245

Източник: Facebook/AlessaFashion

Елегантни

Сред най-актуалните тенденции при този стил са моделите по тялото в черно, което си остава класика в жанра, обемистите ръкави, дантелените акценти и кожените детайли. Широките колани също се определят за тренд, който подхожда на вталените тоалети, но стои добре и на дрехи от плетиво.

Официални

Със сигурност не носим официални рокли всеки ден, но и при тях има топ тенденции, с които е препоръчително да се съобразим. В случая модата е една идея по-консервативна. Този вид дрехи са сдържани, следват строго конкретни линии, за да се придържат към основния замисъл, а именно - да превърнат жената в истинска принцеса и звездата на вечерта! Актуални са моделите с голямо отворено деколте и тюлена долна част. Желани акценти са бродерия, дантела или пайети за холивудско излъчване, а най-търсени са материи като жоржет и тюл.

Снимка 550248

Източник: Facebook/AlessaFashion

Какво е важно при избора на подобен тоалет

Едва ли има жена, която да не иска да притежава поне една дизайнерска рокля по последен писък на модата. Освен в пълен унисон с модните тенденции, тя трябва да подхожда на фигурата, да подчертава нейните предимства, но в същото време и деликатно да прикрива нейните несъвършенства. Водещите критерии при избора на рокля са:

  • Материи. Най-важно е тяхното качество, както и усещането, което ви носят, когато са в контакт с вашата кожа. Дизайнерските облекла се шият от първокласни платове, което ги прави и предпочитан избор от дамите;
  • Размер. Нито твърде тясна, нито твърде широка - водещо правило при избора на нова дамска рокля, която има задачата да накара нейната притежателка да се чувства винаги секси и да повдигне самочувствието ѝ. Ако дрехата не е удобна, стяга ви и ви създава дискомфорт, то значи, че това не е вашият размер;
  • Цвят. Отново се връщаме към актуалните тенденции за тази година, които въвличат и нюансите в своята безспирна въртележка. Цветовите акценти при роклите за есен-зима 2021 са бежово, черно, бяло, графит, пясъчно, класическо синьо и винаги актуалното ярко червено;
  • Кройка. Може и да са модерни широките рокли, но подхожда ли ви този стил? Именно това е по-важният въпрос, на който трябва да си отговорите - кой модел тоалет би паснал на телосложението ви и как да го носите, така че красотата му да се прояви напълно.

Идеята да изглеждате безупречно е страхотна, а още по-хубавото е, че тя е лесно осъществима. Придържайки се към модните тенденции при роклите, всяка една жена ще успее да заблести в най-добрата си светлина.