Трябва да признаем, че не останахме зашеметени от дебютната колекция на Фарел Уилямс за Louis Vuitton - музикантът влезе в ролята творчески директор на луксозната марка миналата година, а през юни 2023 ни показа визията си за пролет-лято 2024.

Фарел Уилямс представи първата си колекция за Louis Vuitton в Париж

Новият крал на Louis Vuitton

Първата колекция на Фарел Уилямс е повече от триумфална

Веднага след иначе зрелищното дефиле на парижкия Пон Ньоф Уилямс се е заел да подготвя настоящата колекция, която трябва да ни даде идея как да се обличаме през сезон есен-зима 2024. И този път сме очаровани.

Вместо да се лута в търсене на идеи на невъзможни места, Фарел се обръща към това, което познава най-добре - Америка. Дивият запад е голямото вдъхновение за новите му модели.

Снимка 649599

Източник: GettyImages

Снимка 649598

Източник: GettyImages

Освен каубойски шапки, джинси под всякаква форма, колани с големи метални токи, ресни и кожи, етно бродерии и тъкàни палта, той внася и елементи от съвременната култура - пикселирани десени, обемни рамене, любимите му боти тимбърленд, както и логото на Louis Vuitton.

Снимка 649600

Източник: GettyImages

Имаше дори каубойски ботуши с надпис TEXAS LV LOUIS VUITTON.

С две думи - дефилето на колекцията на Фарел Уилямс за френския луксозен бранд е нещо, което гледахме с удоволствие. А с още по-голямо бихме носили някои от моделите на музикалния продуцент, превърнал се в дизайнер.