Емилия Кларк дължи световната си популярност на участието си в Game of Thrones (2011-2019 г.). Но не всичко през годините, в които е снимала сериал, е било цветя и рози.

Емилия Кларк, мозъчните аневризми и какво сподели за здравословното си състояние актрисата

Емилия Кларк с подробности за здравословното си състояние

Ето какво още сподели актрисата

Актрисата вече е споделяла, че през 2011 г. и 2013 г. се е борела мозъчен аневризъм и е претърпяла операции. В този труден за нея момент славата я застига благодарение на успеха на сериала, създаден по книгите на Джордж Р.Р. Мартин.

В интервю за Big Issue Кларк казва, че в този период се е притеснявала не само за живота си, но и за работата си. Емилия Кларк си спомня, че тогава се е тревожела дали няма да бъде уволнена от Game of Thrones, защото продуцентите може да сметнат, че няма да може да си свърши работата.

Здравословните проблеми за Кларк са се случвали между снимките на сезоните и тя е успявала някак да се възстанови навреме, но всичко това не е идвало без голяма доза стрес и напрежение.

"Е, ако ще умирам, по-добре да умра на живо по телевизията", си е мислела Емилия Кларк по онова време, пише Entertainment Tonight. В момента изглежда, че тези трудности са зад гърба на актрисата и тя продължава да работи.

Дефилето на Chanel и звездите гости Пенелопе Крус, Емилия Кларк, Бри Ларсън

Пенелопе Крус - забележителна и секси в Chanel

Кои бяха другите гости на дефилето на френската марка

Последно я гледахме в сериала Secret Invasion от киновселената на Marvel, а от страницата ѝ в IMDb виждаме, че има още три продукции с нейно участие - McCarthy, An Ideal Wife и The Queen of Fashion, които трябва да видим в близките няколко години.