Остават по-малко от две седмици от премиерата на така очаквания втори сезон на "Домът на дракона" (House of the Dragon). Но в началото на седмица в Ню Йорк звездите от сериала минаха по червения килим за световната премиера на сезона.

Мили Алкок - от "Домът на дракона" до Супергърл във DC вселената

Мили Алкок - от "Домът на дракона" до света на супергероите

Възходът на младата актриса продължава

Там бе и Райън Кондал, който е шоурънър на сериала главният виновник той да се осъществи. Пред Entertainment Tonight той говори малко повече за това какво да очакваме от новия сезон на "Домът на дракона".

Кондал твърди, че сериалът ще остане верен на книгата на Джордж Р.Р. Мартин "Огън и кръв" (изд. Бард, 29.99 лв.) и макар да се налагат някои леки промени в сюжета историята няма да бъде драстично трансформирана.

Райън Кондал

Източник: GettyImages

Райън Кондал

По вълнуващото е, че втори сезон на "Домът на дракона" ще съдържа две от най-големите и мащабни бойни сцени за целия франчайз. "В тях има много дракони, огън, екшън и е вълнуващо", разяснява Кондал.

Трейлър на втори сезон на "Домът на дракона" (House of the Dragon), в който се задава война

Задава се безмилостна война във втори сезон на "Домът на дракона"

Ето какво още ни подсказва трейлърът

Още през миналата година пред The Hollywood Reporter той заяви, че в новия сезон ще видим цели пет нови дракона, които със сигурност ще са важна част от тези мащабни сцени, за които Райън Кондал намеква. Първи епизод на "Домът на дракона" ще е в Max от 17 юни.