Инфлуенсърите са готови на всякакви щуротии, за да създадат видео, което да бъде гледано милиони пъти.

Михаил Литвин, Lamborghini Urus и защо руснакът унищожи автомобила

Руснакът, който унищожи новото си Lamborghini Urus

Какво ли не измислят хората

В немалко случаи това означава да пожертват и скъпите си автомобили. Или направо да ги унищожават. Понякога жертвоприношенията се случват непланирано. Точно така изглежда случаят с влогъра Коди Детвилтър, познат като WhistlinDiesel.

В едно от последните си видеа в YouTube 25-годишният американец показва как новото му Ferrari F8 изгаря напълно. Причината за това е, че го е карал с висока скорост насред царевична нива. Пожарът се образува в задното му дясно колело и бързо се разпростира към двигателя, който също е разположен отзад.

WhistlinDiesel и снимачният му екип се опитват да овладеят пламъците с всякакви подръчни средства, сред които и Red Bull. Нищо не дава резултат, разбира се, а за капак на всичко пожарът обгръща и вана, с който се придвижват хората на влогъра.

Самият той казва във видеото, че не му пука за колите, а най-важното за него е да предотвратят пожарът да се разпростре в полето. Оказва се, че изгорелият ван е бил под наем, което също не притеснява особено влогъра.

От Road & Track разбираме, че това Ferrari F8, което е било притежание на WhistlinDiesel, е имало тежка съдба при собственика си. В началото на година той обяви, че е закупил колата за 400 000 долара и веднага я подложи на серия от тестове, които никой друг не би причинил на Ferrari F8.

Трейлър на Ferrari с Адам Драйвър в ролята на Енцо Ферари

Злополуката, която можеше да съсипе Енцо Ферари

Трейлър на Ferrari

Като например скоростно каране в планински райони по черни пътища, кал, чакъл и какво ли още не. Е, в крайна сметка, WhistlinDiesel успя да "види сметката" на ферарито си.