В опит да привлекат вниманието не само на вярната си аудитория, не само нови почитатели, но и погледите на почти целия свят, инфлуенсърите не спират да експериментират. А понякога тези експерименти са доста крайни и необичайни.

Така преди броени дни един американски ютюбър си купи Ferrari F8, което струва 400 000 долара, за да го потроши, карайки го в планински условия. Това явно се превръща в някаква тенденция, защото негов руски колега е последвал примера му. 

Михаил Литвин е похарчил 250 000 долара, за да се сдобие с Lamborghini Urus, но не за да се фука с него, а отново - за да го потроши.

Във видео в канала си в YouTube Литвин показва как паркира луксозния автомобил под кран и стоварва върху него гигантски кен, който според Supercar Blondie, тежи цели три тона. Резултатът пък е повече от ясен - автомобилът не става за нищо освен за скрап.

Идеята на руснака да жертва това Lamborghini Urus е да промотира енергийната напитка, която пуска на пазара. Това обаче не е първия път, в който Михаил Литвин унищожава скъп автомобил. Преди около две години той подпали своя Mercedes-AMG GT 63 S.

Тогава причината не бе комерсиална, а защото автомобилът му е създавал постоянни проблеми, които местният дилър на марката не е искал да отстрани. Само година по-късно Литвин се вряза със своето Porsche Taycan Turbo S в представителство на Mercedes, но тогава заяви, че е било инцидент.

Човекът просто е натиснал газта, вместо спирачката, а това, че цялата случка е била заснета, вероятно е била чиста случайност...