По време на фестивала в Кан, който се провежда в момента, своята премиера имаше и новият филм на Кевин Костнър. След прожекцията на Horizon: An American Saga режисьорът и актьор получи седемминутни овации, които го разчувстваха до сълзи.

10 минути аплодисменти за Селена Гомес в Кан - премерата на Emilia Perez и сълзите, които не скри

10 минути аплодисменти за Селена Гомес в Кан - премерата на Emilia Perez и сълзите, които не скри

Ето я звездата на вечерта

Филмът е един от най-мащабните и важни проекти, отнели години на Кевин Костнър за създаването му. А в така важния момент за представянето му пред публиката в Кан са го подкрепили пет от децата му.

На червения килим актьорът е позирал за снимки с пет от седемте си деца - дъщерите си Ани (40 г.) и Лили (37 г.), които има от първата си съпруга Синди Силва, както и Кейдън (17 г.), Грейс (13 г.) и Хейс (15 г.), които пък са от доскорошния му брак с Кристин Баумгартнер.

Снимка 665771

Източник: GettyImages

На събитието не са присъствали синовете му Джо (36 г., от Синди Силва) и Лиъм (26 г., от Бриджит Руни). Бившата съпруга на Кевин Костнър - Кристин Баумгартнер, също не е била на прожекцията на филма, въпреки че в него актьорския си дебют прави синът им Хейс.

В скорошно интервю за Entertainment Tonight Кевин Костнър разкрива, че е кръстил сина си на героя, който играе във филма.

"Името на героя ми е Хейс Елисън. И кръстих Хейс на този герой. Затова като го гледах как расте, си помислих: "Човече, по-добре да се захвана и да направя този филм", допълва актьорът.

Той не крие, че синът му дори не е трябвало да се явява на прослушване за ролята. Въпреки това Кевин Костнър може единствено да го похвали за добрата работа и и отдадеността му към филма.

"Той е много добър в тази малка роля, която направи. Ако го гледате, ще видите, мисля, че той има влияние върху филма", споделя още актьорът.

Снимка 665775

Източник: GettyImages

За Horizon: An American Saga знаем, че е написан и режисиран от Кевин Костнър, които е и в главната роля. Партнират му Сиена Милър, Днена Малоун, Аби Лий, Дейл Дикки, Том Пейн и други.

Кевин Костнър след развода с Кристин Баумгартнер - новото начинание на актьора

Кевин Костнър отваря нова страница след развода

А сега накъде

Действието в уестърн драмата се развива в периода преди и след Американската гражданска война, описвайки експанзията на Американския Запад. Обхващайки четирите години на Гражданската война (от 1861 до 1865 г.), историята отвежда публиката на своеобразно пътешествие през една воюваща със себе си страна. Събитията са представени през гледната точка на семейства, приятели и врагове, които са в търсене на смисъла и значението на това да установиш Съединените американски щати.

Horizon: An American Saga ще се разгърне в четири части, първата от които се очаква по кината в края на юни. Втората част следва през август.