Може и да преживя тежък развод, затова пък в професионален план Кевин Костнър има с какво да се гордее през 2024 г. Режисьорският му пълнометражен филм "Хоризонт: Американска сага" обра овациите в Кан и излиза по кината от другия петък, 28 юни.

Необикновен, но красив - Кевин Костнър откровено за живота си

Необикновен, но красив - Кевин Костнър откровено за живота си

За живота след развода и голямата му сбъдната мечта

Междувременно 69-годишният актьор и режисьор беше принуден да отговаря на въпроси от лично естество, докато гостуваше в Шоуто на Хауърд Стърн. Скандалният водещ го попита в прав текст дали Костнър е гадже с певицата Джуъл, каквито твърдения се въртят в медиите от месеци.

"Не, с Джуъл сме приятели. Не сме преминавали тази граница. Тя е много специална и не искам тези слухове да развалят приятелството ни, защото това има между нас", отговори той.

Снимка 670369

Източник: GettyImages

След това Костнър поясни, че двамата с американската изпълнителка са се запознали на острова на Ричард Брансън Некър, където са били поканени да гостуват едновременно. "Внезапно се оказвам разведен. Самотен баща, а той сигурно от 10 години ме кани да отида. Така че си казах: Може сега да го направя."

Кевин Костнър и Джуъл са двама от общо деветимата човека, които милиардерът е поканил. Сред останалите е и Ема Уотсън. Актьорът обаче се сближава с певицата, която определя като красива и умна, но без това да значи, че двамата имат връзка.