От няколко дни Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер официално са разведени. За разлика от други подобни холивудски дела, тяхното приключи сравнително бързо и без особени драми - явно е нямало какво толкова да делят, а решението за раздяла е било добре премислено.

Кевин Костнър разкри новият член на семейството си

Новата любов на Кевин Костнър

Ето кой вече е част от семейството на актьора

Още преди съдът да ги обяви за бивши съпрузи, което според документите се е случило на 16 февруари, се заговори, че са започнали на чисто и май вече не са сами. Името на актьора бе свързано с това на 49-годишната певица Джуъл. За Баумгартнер пък се появиха предположения, че е започнала връзка с доскорошния им семеен приятел и съсед Джош Конър.

Е, вече всеки е напълно свободен да отвори нова страница в живота си. А очевидно в тази на Кевин Костнър главна роля ще има не толкова нова любов, колкото най-голямата му страст - киното. 

Снимка 639044

Източник: GettyImages

Според източници, цитирани от People, актьорът планира да открие свое филмово студио на име Territory Film Studios в Юта. В зависимост от прогреса на строителните дейности се очаква то да заработи на пълни обороти през пролетта или лятото. По план студийният комплекс ще е с площ над 14 000 кв.м.

Идеята за новото начинание се ражда покрай снимките на двете части на "Хоризонт: Американска сага", на които 69-годишният актьор е режисьор и продуцент, а участва и в създаването на сценария. И очевидно е решил вече да бъде повече от другата страна на камерата.

Кевин Костнър разкри новият член на семейството си

Новата любов на Кевин Костнър

Ето кой вече е част от семейството на актьора

Въпреки това Кевин Костнър не се крие от медийното внимание и може да го видим на редица светски събития напоследък, на които е все така без красива компания. А дали и кога ще се осмели да се появи с нова жена до себе си, само времето ще покаже.