С чаровната си усмивка и изразителната си по италиански персона, харизматичната, енергична и темпераментна Надя Катерина Муно се превърна в истинска сензация в социалните мрежи. The Pasta Queen, както е по-известна в интернет, може да се похвали с внушителните 4.5 милиона последователи в Instagram, 3.7 милиона в TikTok и над 1 милион в YouTube.

TwoSet Violin - момчетата, които се превърнаха в онлайн музикална сензация

TwoSet Violin - момчетата, които се превърнаха в онлайн музикална сензация

Дуото среща класическата музика и социалните медии

Ако прекарваме поне известно време в някоя от тези платформи, вероятно ни е попадало видео, в което Надя се вихри в кухнята, за да приготви с вероятно най-голямата страст, която сме виждали у кулинар, традиционни италиански ястия. Зад успеха ѝ обаче със сигурност не стои само почитта на мнозина към италианската кухня, а по-скоро характерно присъствие на Надя във видео рецептите.

А популярността на The Pasta Queen онлайн съвсем естествено води и до нов, още по-мащабен проект - нейна собствена кулинарна поредица. Едноименната поредица ще бъде пусната премиерно в Prime Video от 24 октомври, като зад продукцията стои компанията Hello Sunshine на Рийз Уидърспун.

В епизодите Надя Катерина Муно ще отвежда зрителите на своеобразно пътуване из Италия и ще "гостуват" в кухнята ѝ, където тя ще споделя повече за основни продукти от италианските региони, които е посетила. Разбира се, след това с тях ще приготвя и автентични ястия.

"Надя изгради ангажирано и лоялно присъствие в социалните медии чрез своето уникално и стилно почитане на италианската култура и ястията, около които е изградено нейното семейство", казва Лорън Андерсън от Amazon MGM Studios.

Но освен създател на онлайн съдържание, Надя Катерина Муно, известна със своята заразителна енергия, любов към хората и класическите рецепти, е и автор на бестселъри на New York Times и Wall Street Journal. Тя е родена и израснала в Рим, в семейство на производители на паста, чийто бизнес датира още от 1800 г., пише Deadline.

Хана Нийлман - балерината, която се отказа от кариера, за да стане майка на 8 деца

Тя е на 34, майка на 8 деца и се отказа от кариерата на балерина, за да стане домакиня

Хана Нийлман е една от най-обсъжданите жени в социалните мрежи

"Толкова съм развълнувана да споделя със света дебюта на моите серии The Pasta Queen. Горда съм, че работих с толкова невероятни партньори, Hello Sunshine и Prime Video, за да вдъхна живот на това. Елате на пътешествие с мен в домашната ми кухня и в моята любима Италия, за да изпитате от първа ръка моя великолепен свят на автентична италианска храна, семейство и култура", казва Надя Катерина Муно.