Орландо Блум и Кейти Пери са едно от семействата за пример в Холивуд. Всеки от двамата е достатъчно успешен в собствената си сфера, като в същото време не спира да подкрепя другия във всяка важна ситуация и лична битка.

Тайната на отслабването на Кейти Пери

Тайната на отслабването на Кейти Пери

Моралната подкрепа на семейството явно е ключова

Така научихме, че актьорът от "Властелинът на пръстените" е бил основният двигател в отслабването на съпругата си. А сега и самият той се е подложил на драконов режим, за да свали килограми.

Причината не е, че 47-годишният Блум е бил прекалено наедрял, а че се готви за доста изискваща роля - тази на боксьор във филма на Шон Елис The Cut. Той отслабва с 24 килограма, за три месеца, като преди това тежи 83 кг.

Блум (вляво) заедно с Катриона Балф и режисьора Елис

Източник: GettyImages

Блум (вляво) заедно с Катриона Балф и режисьора Елис

"Намалих храната за три месеца до началото на снимките, когато станах най-лек", казва актьорът пред Variety. "Доста отслабнах, а и психически това беше предизвикателство. Не е лесно да караш на краставици и риба тон."

Любопитното е, че режисьорът Елис взима решение да снима The Cut в обърнат хронологично ред на случващото се в него. По време на снимките Орландо Блум реално започва да качва килограми.

"Когато си на диета, на мозъкът ти не му достигат калории. За него щеше да е невъзможно да работи, докато е на диета. Така че дойде отслабнал и с напредването на снимките увеличи храненето. Затова трябваше да снимаме филма от края към началото."

The Cut включва доста драстични сцени от подготовката на героя на Орландо Блум за боксов двубой - той източва част от кръвта си, пие диуретици, прави немислими неща с тялото си. Това е причината да има и доста шокирани по време на прожекцията на Toronto Film Festival, пишат Variety.