Предучилищната треска за новата учебна година е обхванала всички, които се вълнуват почти толкова колкото, че Linkin Park (или поне това, което е останало от групата) отново издават нова музика. Харесва ли ни, или не, Емили Армстронг вече е част от бандата. И понеже новото им парче "The Emptiness Machine" някак ни се изплъзна миналата седмица, бързаме да го представим тази.

В предаване в канала на бандата в YouTube един от основателите на Linkin Park - Майк Шинода, представи новите членове - барабаниста Колин Бритън и вокалистката Емили Армстронг. "The Emptiness Machine" ще е включено в предстоящия албум, подходящо наречен From Zero, който очакваме на 15 ноември. Групата се готви и за световно турне.

Всичко за драмата с Емили Армстронг - новия вокал на Linkin Park

Всичко за драмата с Емили Армстронг - новия вокал на Linkin Park

Вълна от емоции през последните няколко дни

Майлс Кенеди, познат като лице и глас на Alter Bridge, Slsh ft. Myles Kennedy и The Conspirators, представи нов сингъл от своя предстоящ албум. 

Песента е наречена "Miss You When You're Gone" и ще бъде включена в следващия самостоятелен албум на изпълнителя, носещ името The Art Of Letting Go, който очакваме на музикалния пазар на 11 октомври.

The Offspring имат фенове от цял свят, но днес, 13 септември, те издават песен, за да отпразнуват своите фенове в Бразилия с техния подходящо наречен нов сингъл "Come To Brazil". Песента, продуцирана от Бор Рок (Metallica, Mötley Crüe, Aerosmith), е още една убийствена песен от албума SUPERCHARGED на групата, който излиза на 11 октомври 2024 г.

За парчето Декстър Холанд казва: "Всеки път, когато обявяваме каквото и да е шоу, получаваме коментари от нашите бразилски фенове, които казват "Come To Brazil" ("Елате в Бразилия"), което обичаме. Бразилия има ентусиазъм, страст и е невероятно място за свирене. Надявам се, че наистина ще се припознаете в тази песен."

След като разкри заглавието и обложката на предстоящия си албум Hurry Up Tomorrow, The Weeknd официално пусна първия сингъл "Dancing in the Flames", заедно с музикален видеоклип.

Hurry Up Tomorrow бележи кулминацията на прочутата му трилогия, започнала с хитовия Аfter Hours"и продължила с Dawn FM. Очакването около последната част е огромно, тъй като тя обещава да бъде силно свидетелство за еволюцията на The Weeknd като артист.

5 нови песни от седмицата

5 нови песни от седмицата

Слушаме Андреа Бочели, Gogira, Остава, Михаела Маринова и MICHELLE

Любо Киров с удоволствие прави музикални завои. Поредният сингъл от албума Ново сърце е рок парче, озаглавено "Последното решение", която излиза и с видео.

По аудиото Любо отново работи с китариста и музикален продуцент Ангел Дюлгеров, а по клипа - с Николай Цветков. В официалното видео участие взима Лина Роскин, както и всички музиканти на звездата.