Остава един ден до старта на шести сезон на "Игри на волята" и ето че от предаването леко надигнаха завесата, за да ни разкрият някои подробности, като например първите участници.

Теодора Мудева след "Игри на волята" - бременна ли е Мис България 2018 г.

Бременна ли е Теодора Мудева

Какво сподели Мис България 2018 г.

От профила в Instagram на предаването разбираме, че един от тях е български актьор, спортист и модел, участвал в американска реклама за Супербоул с Лионел Меси.

Станислав Христакиев е на 32 години. Роден е в Хасково, но живее във Флорида, където сбъдва американската мечта. Завръща се от САЩ в България, за да участва в екстремното риалити. Той е един от 24-те нови участници, които ще стъпят на Арената по време на старта на шоуто на 14 септември от 20 ч по NOVA. 

Другият, който лично разкри продуцентът Витомир Саръиванов в ефира на NOVA, e Никола Караолис на 24 години, който е запален състезател във всякакви дисциплини и притежава огромен спортен хъс. По професия е рисков мениджър и оглавява екипа по рисков анализ в една от най-големите световни компании.

Но продуцентите тази година са заложили и на познати лица. От друго видео в социалните мрежи на "Игри на волята" пък виждаме певецът Павел, който наскоро се раздели с Венци Венц, както и едната близначка от Сузи и Рени, които нашумяха в TikTok.

На 14 септември ще е премиерата на новия сезон и на подкаста на "Игри на волята" - "След Игрите". Дигиталната поредица има нов водещ - най-добре класиралата се жена в екстремното риалити Ваня Запрянова.

"Игри на волята" започва на 14 септември от 20 ч. по NOVA