На 34 години Хана Нийлман вече е майка на осем деца, домакиня и инфлуенсър. Семейните задължения тя съвместява с работата си в социалните мрежи, където личният ѝ профил е истинска сензация. В Instagram последователите ѝ са над 10 милиона, а в TikTok е натрупала почти още толкова.

Инфлуенсърката, която сваля бельото си на публични места и го оставя там

Инфлуенсърката, която сваля бельото си на публични места и го оставя там

Прекрачи ли границата с последното си видео Клоуи Лопес

Напоследък обаче Хана Нийлман се сблъсква и с доста критики, главно заради това, че популяризира т.нар. движение tradwife (от "traditional wife" на английски). Според този начин на живот жената е домакиня и прекарва времето си вкъщи, където се грижи за дома и децата, докато съпругът ѝ е този, които работи активно.

Въпреки че реално съдържанието, което инфлуенсърката от американския щат Юта качва, представя ежедневието ѝ като майка и промотира Ballerina Farm - общия бизнес със съпруга ѝ, тя категорично не се определя като "традиционна съпруга". Критиците на това движение са на мнение, че то подкопава равенството между половете.

По време на скорошното си гостуване в подкаста на Times of London, Хана Нийлман настоява, че семейството ѝ се опитва да е неутрално, да бъде просто себе си, но е трудно, когато хората "поставят етикет върху всичко". "Това е нашият нормален живот", допълва инфлуенсърката пред водещата Меган Агню.

Преди да стартира със социалните мрежи, Хана Нийлман всъщност вече е започнала да развива кариерата си като балерина. Тя е родом от Юта, част е от общността на мормоните и също е израснала в голямо семейство с осем братя и сестри. Когато обаче създава семейство с половинката си - Даниел Нийлман, вече танцува професионално.

Хана Нийлман признава, че като по-млада е имала различни мечти и разказва: "Танцувах в Бразилия в продължение на две години, предполагам професионално, след първото и второто ми дете, и това беше трудно."

Въпреки че не крие, че стартирането на социалните ѝ мрежи и общия бизнес със съпруга ѝ, са означавали да се откаже от балета и "част от себе си", споделя, че не съжалява за този избор. По думите ѝ и двамата са направили жертви, за да стартират начинанието си заедно.

"Не мисля, че бих го променила", издава инфлуенсърката и уточнява, че съпругът ѝ ѝ е дал свобода да реши дали иска да танцува и не я е притискал. Тогава обаче тя вече не е имала никакво колебание, че иска да отгледа децата си и да се съсредоточи върху ролята си на майка.

Половинката ѝ Даниел всъщност е споделял, че в голяма степен натрупването на последователите им е благодарение на усилията на Хана.

"Хана откри, че нещата, които споделя в социалните мрежи, наистина резонират с хората", казва той в свое интервю от 2021 г., цитирано от People.

Водещата на подкаста на Times of London пък издава, че е имала възможност да се докосне до ежедневието на двойката и след прекаран половин ден, би го описала като своеобразен "хаос".

"Прекарах четири часа с тях и до края мозъкът ми дрънкаше, а Хана беше напълно спокойна за всичко. Бих казала, че е феноменално да бъдеш такъв", споделя Меган Агню.

Хана Нийлман обаче не пропуска да спомене, че заедно със съпруга си споделят задълженията и отговорностите.

"Hawk Tuah" момичето Хейли Уелч най-накрая проговори за себе си

"Hawk Tuah" момичето Хейли Уелч най-накрая проговори за себе си

Какво сподели новата интернет звезда

"С Даниел вече сме партньори. Не се чувствам сякаш съм вкъщи и сама отглеждам деца. Това е трудно - жените се нуждаят от подкрепа. И така, Даниел каза: "Добре, нека да изградим нещо заедно". Наистина се нагърбихме заедно", допълва инфлуенсърката.