Ричард Гиър може и да не е много активен в работата напоследък, затова пък явно внимателно подбира проектите, с които се захваща. В момента той работи по романтичната драма The Making Of редом с Блейк Лайвли.

Ричард Гиър и младата му съпруга Алехандра Силва на благотворителното събитие на City Harvest

Как се забавлява Ричард Гиър с младата си съпруга

Актьорът с рядка публична проява

Междувременно стана ясно, че 74-годишният актьор от "Хубава жена" ще направи своеобразен дебют в сериалите, защото рядко участва в такива. Гиър е поредното име в шпионския трилър The Agency.

В поредицата на Showtime Гиър ще бъде Боско - лондонски агент с проблемно минало, работил осем години под прикритие. "Ричард Гиър е негова собствена класа - обожаван от поколения по цял свят заради способността си да придаде на всяка роля дълбочина и автентичност", коментира Крис Макартни от Paramount.

Снимка 398735

Източник: GettyImages

The Agency, който е римейк на френския хит Le Bureau, разказва за агента под прикритие на ЦРУ Марсианеца (Майкъл Фасбендър), на когото е наредено да се върне към истинската си самоличност в Лондон, което имат катастрофални последици за живота му.

The Agency се снима в момента в Лондон, а изпълнителни продуценти са Джордж Клуни и Грант Хеслоф, съобщават The Hollywood Reporter.