Колко романтично може да е риалити, в което съперничките открито се обиждат и стигат почти да физическа разправа не сме сигурни. "Ергенът" обаче продължава да ни държи в напрежение, защото е все по-неясно коя е фаворитката в него.

"Ергенът", Евгени Генчев, Ваня Щерева и какво разкри тя за риалити шоуто

Какво разкри Ваня Щерева за "Ергенът" и за самия Евгени Генев

Певицата и писател е редактор на риалитито

В двата епизода от тази седмица интригата ще се засили. За Евгени момичетата ще трябва да играят шах, а Царицата ще получи правото на уединение с него. Правилата на играта обаче отново ще станат повод за разпри.

В сряда вечер ни очаква невиждана до момента Церемония на розата, която е предшествана от скандал между двата женски "лагера" в имението. Изострената атмосфера ще доведе до изненадващи решения.

Снимка 612201

Източник: bTV

В епизода в четвъртък нова индивидуална среща ще ощастливи една от дамите, която до момента не е била насаме с Евгени. След романтична разходка с автомобил по крайбрежието на Средиземноморието той отново ще раздава щедро целувки, както и подаръци.

Снимка 612200

Източник: bTV

Още една отпаднала ни очаква на последната Церемония на розата за тази седмица. А раздялата й с "Ергенът" ще се окаже един от най-емоционалните сцени в риалитито до момента.

"Ергенът" е всяка сряда и четвъртък от 21 ч. по bTV.