Колкото повече момичета отпадат от "Ергенът", толкова по-интригуващо става предаването. През миналата седмица отпадна и адашката на Евгени Генчев Евгения, която му пожела да избере най-подходящата жена за себе си.

Ирина Карабаджак, флиртовете и какъв е иделаният мъж за нея

Какъв е идеалният мъж за Ирина от "Ергенът"

И на всяка цена ли е сексът за нея

"Умно момче" и "смислен човек" пък нарече Евгени редакторката на предаването Ваня Щерева в подкаста Campio. Там тя разкри и някои любопитни подробности от снимките на романтичното риалити.

"Този човек работи по света и въобще не му дреме дали ще бъде популярен в България, или не. Нацелили са го в период, в който е бил сам, търсил е и си е казал: "хвърлям се". Приел е веднага", казва тя за Евгени Генчев.

Снимка 611083

Източник: Campio Podcast

Щерева допълва, че няма представа какво се е случвало цялостно в имението, защото снимки са се случвали по различно време на различни места. "Сега виждам цялата картинка по телевизията. Там не съм разбрала изобщо кой кого мрази. Иначе още от началото едно момиче ми беше много симпатично и то си остана до края - Джия."

Снимка 611087

Източник: bTV

Редакторката обаче бързо добавя, че не знае как са се развили нещата нататък и няма представа кой е победил. И заяви възхищението си и към отпадналата Мони. "С нея не съм говорила много. Но си спомням, че като я видях, си помислих, че има някаква магия в нея. Искаш да я гледаш. Красива е, като кукла е."

Ваня Щерева увери още, че Евгени сам взима решенията в "Ергенът" и няма сценарий. "Това момче си има характер", допълва тя.

"Ергенът" е всяка сряда и четвъртък по bTV от 21 ч.