Не ни трябва специален повод, за да потърсим нови и вълнуващи идеи за маникюра си. И все пак Великден е чудесен празник, който просто плаче да бъде използван за вдъхновение с цялата пъстрота на яйцата, разцъфтяла природа и сладки животинки, свързани с него.

Маникюр в оранжево - 5 идеи за дъждовните дни

Маникюр в оранжево - 5 идеи за дъждовните дни

За повдигане на настроението

Събираме 5 забавни варианта за великденски маникюр.

Със зайчета

Нямаме идея как образа на зайчето се появява в цялата символика около Великден, но той чудесно застава върху ноктите на по-игриво настроените дами. И стои чудесно в съчетание с мотиви на цветя.

Като истински яйчица

Съчетание от няколко пастелни тона (ментово, небесно синьо, бебешко розово) и златист акцент могат да накарат ноктите ни да изглеждат като миниатюрни яйца. Важно е обаче преди това да сме ги оформили в подходяща форма.

И с пиленца

Различен цвят за върха на всеки нокът, изрисуван като счупена яйчена черупка. На един от тях на всяка ръка рисуваме и специален акцент - жълто пиленце, подаващо се от черупката.

На петънца

Малко по-абстрактен начин да направим маникюра си великденски е, като наподобим птича черупка върху ноктите си. За този конкретен маникюр основата е бледолилава, а петънцата - черни. Но си го представяме добре и в бежово-кафявата гама.

Френско-заешки маникюр

Великденски прочит на класическия френски маникюр - белите върхове на ноктите заменяме със силуети на зайчета в различни неутрални нюанси.