Откакто се завъртя по кината преди вече почти три седмици, "Никога повече" продължава да жъне успехи в бокс офиса, като само през премиерната си седмица успя да достигне впечатляващите 100 милиона долара печалба в световен мащаб. Но като че ли още по-интересното е, че около романтичната драма с Блейк Лайвли и Джъстин Балдони има и драма, за която не спира да се пише и говори в онлайн и медийното пространство.

Има ли вражда между Блейк Лайвли и Джъстин Балдони заради "Никога повече"

Има ли вражда между Блейк Лайвли и Джъстин Балдони заради "Никога повече"

Ето какво знаем за случващото се между двамата към момента

Всичко започна с някои разкрития на феновете, които дори и не толкова наблюдателните нямаше как да не забележат. На първо четене, впечатление направи промотирането на филма от екипа, както и начинът, по който се появиха актьорите по време на медийните си изяви.

От всички снимки и интервюта, които звездите от "Никога повече" дадоха, липсва един-единствен човек - Джъстин Балдони. Той е режисьор на филма, но е и в главната и единствена негативна роля - тази на насилника. Досега той винаги е самостоятелни медийни участия, отделно от колегите си, като е използвал всяка удобна възможност да разпространява полезна информация за жертвите на домашно насилие.

От друга страна, в голяма част от медийните си изяви за премиерата на филма, в които се появява с останалите актьори, Блейк Лайвли се възползва от удобни и неудобни моменти, в които да промотира собствения си бизнес - напитките Betty Buzz и новата си марка продукти за коса Blake Brown Beauty. Това, разбира се, не убегна на феновете, които не спестиха критиките си към актрисата. Но нещата не свършват дотук.

Още повече масло в огъня наля и видео, което журналистка публикува наскоро. Клипът ѝ от интервюто с Блейк Лайвли всъщност е отпреди няколко години, но показва актрисата в светлина, в която не сме свикнали да я виждаме - да се държи грубо и демонстративно да игнорира някого, в случая - журналистката. Откакто видеото обиколи социалните мрежи, бяха качени и други клипове и публикации, които още повече подкопават репутацията на Блейк Лайвли.

@metroentertainment Journalist, Kjersti Flaa has shared her ‘nightmare' interview with Blake Lively from 2016, which made her want to quit her job as journalist. Blake is currently facing mass criticism over rumours of a fued with Justin Baldoni, which began during the press tour of their new film ‘It Ends With Us’. Kjersti’s interview is currently going viral with many calling out Blake for her ‘shocking’ behaviour and describing her as 'rude’ What do you make of this? ???? Follow us for popular entertainment content and more #blakelively #blake #blakelivelydrama #justinbaldoni #itendswithus #itendswithusdrama #fy #fp #celebritynews #kjerstiflaa ♬ original sound - Metro Entertainment

Разбира се, самата тя в момента страни от каквито и да е нови медийни изяви и не е коментирала публично създалата се ситуация. Въпреки че се говори, че има известен разрив в отношенията ѝ с режисьора и актьор Джъстин Балдони, който предполагаемо идва от творческите им различия в процеса по създаването на филма, целият екип всъщност изглежда успява да запази хладнокръвие при справянето с цялата драма.

Преди дни стана ясно, че Джъстин Балдони е наел кризисен пиар, но самият той всъщност е изтъквал добрата работа на Блейк Лайвли в скорошни свои интервюта. По време на гостуване в Today от 8 август режисьорът споделя:

"Не знам дали знаете колко умна и креативна е тя всъщност. Мисля, че е най-известна като актриса и, разбира се, като модна икона, но тя е много повече от това. Тя е активен творец. Участва във всяка част от тази продукция и направи всичко, до което се докосна, по-добро."

Естествено, Блейк Лайвли има и своята гледна точка за работата си с Джъстин Балдони. Източници наскоро издадоха, че в няколко ситуации той я е накарал да се чувства неудобно. В една от тях актьорът ненужно е удължил тяхна целувка в обща сцена, а в друг момент тя се е чувствала сякаш той иска да я засрами, тъй като е попитал член на екипа за теглото ѝ. Както се оказва обаче, причината Джъстин Балдони да се поинтересува от това е свързана с друга сцена, в която той трябва да я вдигне във въздуха. И тъй като е имал здравословни проблеми с гърба си, просто е искал да бъде подготвен предварително.

И докато Блейк Лайвли и Джъстин Балдони все още не са коментирали напрежението около тях и "Никога повече", първият човек от актьорския състав, който наруши мълчанието, е Брандън Скленар. Ролята му във филма е една от най-положителните, а изпълнението му - сред най-силните. Той играе Атлас - първата любов на героинята на Блейк Лайвли, който години по-късно отново влиза в живота ѝ. По това време тя вече има връзка с героя на Джъстин Балдони.

Дългата публикация в профила си в Instagram Брандън Скленар започва с думите, че Колийн Хувър - авторката на книгата, вдъхновила филма, както и останалите жени от актьорския състав защитават позицията на "жените, които избират по-добър живот за себе си".

"Оклеветяването на жените, които са вложили толкова много от сърцето и душата си в създаването на този филм, защото вярват толкова силно в това послание, изглежда непродуктивно и отвлича вниманието от това, за което е филмът", пише актьорът.

По-нататък той изтъква, че фокусът не бива да бъде поставен върху това "какво може или не може да се е случило зад кулисите". И не скрива, че е обезсърчен от количеството негативизъм онлайн.

Всичко това не са просто хубави думи от страна на Брандън Скленар, който всъщност има и солидна лична причина да се включи в създаването на "Никога повече". По думите му, негов близък човек също се е сблъсквал с домашното насилие, подобно на героинята на Блейк Лайвли. Актьорът допълва, че влиянието на филма и книгата, на която е базиран, са били толкова силни, че неговата позната му е признала, че "те са спасили живота ѝ."

Актьорът споделя също, че всички, замесени в създаването на филма, разбират отговорността към жените, преживели такава травма. Изтъква, че "Никога повече" е суров и към реалността на много мъже, които "трябва трябва да се справят с гадостите си и да поемат отговорност за себе си и своите действия."

"Този филм е направен да вдъхновява. Има за цел да вдъхне надежда, да даде смелост и да помогне на хората да се чувстват по-малко сами. И в крайна сметка е предназначен да разпространява любов и информираност. Няма за цел отново да превърне жените в "лошите", нека преодолеем това заедно", пише още Брандън Скленар.

А постът му завършва със съвет към всички, а именно - да се замислят за последствията от омразата. И нещо също толкова важно - насърчава хората винаги да се стремят към доброто, градивното и по-светлото бъдеще.

Какво да очакваме от “Никога повече” с Блейк Лайвли и Джъстин Балдони

Какво да очакваме от “Никога повече” с Блейк Лайвли и Джъстин Балдони

Въздействаща история за любовта, насилието и трудните избори

"Запитайте се дали вашите мнения се основават на някакъв факт, или просто искате да сте част от нещо. Нека заедно бъдем част от нещо по-добро. Част от нова история, която се пише за жените и всички хора навсякъде."