"Никога повече" е по кината вече от седмица и бележи по-голям интерес от очаквания. Поне това сочат приходите от бокс офиса.

Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли превзеха бокс офиса

Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли превзеха бокс офиса

"Дедпул и Върколака" премина границата от 1 милиард, а "Никога повече" се представи над очакванията

Въпреки успеха и високите приходи обаче, около филма се заформя скандал. Множество източници и медии твърдят, че Джъстин Балдони, който освен режисьор, влиза в една от главните роли, е в конфликт както с Блейк Лайвли, така и с останалите актьори.

Към момента няма официална информация какво точно се е случило и защо се е стигнало до разрива в отношенията. Но от People посочват, че на всички публични събития около филма, включително световните премиери, Балдони се е снимал отделно от актьорския състав, но не и с тях.

Източник, близък до продукцията, загатва, че нищо не е такова, каквото изглежда и историята има много нюанси и слоеве. Както знаем, "Никога повече" е базиран на едноименния роман на Колийн Хувър. 

Компанията на Джъстин Балдони, Wayfarer Studios, си осигури правата върху нея през 2019 г. А през 2023 г. стана ясно, че Блейк Лайвли ще участва във филма. Тя също така е изпълнителен продуцент.

Според The Hollywood Reporter, в процеса на постпродукция се е получил разрив между създателите на филма поради различните визии за крайната версия на филма, която да бъде пусната по кината.

От People твърдят, че Джъстин Балдони е наел кризисен пиар, за да се справи със създалата се ситуация или с това, което предстои. Източник на TMZ обаче дава нови твърдения за получения разрив между актьорите.

Какво да очакваме от “Никога повече” с Блейк Лайвли и Джъстин Балдони

Какво да очакваме от “Никога повече” с Блейк Лайвли и Джъстин Балдони

Въздействаща история за любовта, насилието и трудните избори

Според информацията две случки са довели до влошаването на отношенията му. В първия Балдони е попитал личния треньор на Лайвли, който е бил на снимачната площадка, колко тежи актрисата. Причината е, че актьорът има проблеми с гърба, а е трябвало да заснемат сцена, в която той я вдига във въздуха.

По-късно тя е разбрала и се е почувствала обидена и засрамена. Вторият случай касае една от сцените, в които Джъстин Балдони и Блейк Лайвли се целуват. Тогава актрисата е била недоволна, защото е сметнала, че целувката е продължила по-дълго от необходимото.