"Дедпул и Върколака" е по кината от повече от две седмици и определено успя и продължава да печели симпатиите на все повече хора.

"Дедпул и Върколака" отвяха конкуренцията и бокс офиса

"Дедпул и Върколака" отвяха конкуренцията и бокс офиса

Приходите са впечатляващи

Филмът се яви като необходимото освежаване за киновселената на Marvel. Ето защо не бяхме изненадани от доброто представяне в бокс офиса за дебютния уикенд.

Не сме и особено изненадани, че за това кратко време "Дедпул и Върколака" успя да премине границата от 1 милиард долара в бокс офиса. Ако трябва да направим разбивка, то тя изглежда така.

От бокс офиса от Северна Америка филмът е спечелил 494.3 милиона долара, а от световния - 535.1 милиона долара. Това означава, че общата сума е 1.029 милиард долара. Това е едва вторият филм за тази година, който преминава границата от 1 милиард долара, пише Variety.

Първият бе анимацията "Отвътре навън 2". Семейството на Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли определено има поводи за празнуване, защото "Никога повече" също се представи по-добре от очакванията.

Как децата на Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли взеха участие в "Дедпул и Върколака"

Как децата на Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли взеха участие в "Дедпул и Върколака"

Ето на това му се казва семейна работа

В дебютния си уикенд воденият от Лайвли филм спечели общо 80 милиона долара в световния бокс офис, което се явява и най-добрият дебют за филм на актрисата, в който тя е в главната роля.