Танцът е емоция, танцът е чувство. Той е начин да разкажеш история и да докоснеш всички. А когато е посветен на любим човек, се превръща в незабравимо преживяване. Именно него изпитаха звездните участници в Dancing Stars снощи.

Dancing Stars и изненадите зад кулисите - как участниците се подготвят за шоуто

Неочаквани гости, диети и прегрешения - изненадите в Dansing Stars не приключват на сцената

Тренировките са не по-малко забавни от самите изпълнения

Този път задачата им беше по-емоционална и докосваща от всякога - да посветят танц на любим човек. Тези посвещения бяха примесени с много сълзи, признания и обяснения в любов.

Първа на сцената излезе Натали Трифонова, която танцува за своята майка и нейния вече покоен баща и любим дядо. Синоптичката не скри сълзите си още по време на тренировката, когато разказваше за него, а с изпълнението си заедно със своя партньор Димитър успяха да разплачат както водещата Алекс Раева, така и родителката на Трифонова, която беше сред публиката.

Не по-малко емоции предизвиква и една от фаворитките за победа в танцовото шоу Дара. Без особена изненада тя посети танца със своя партньор Джими на годеника си Ервин. Направи и няколко лични признания като това, че двамата са се запознали в дискотека, а помежду им е пламнала любов от пръв поглед.

И именно той е човекът, който я е накарал да вярва в истинската любов, каквато досега не си е мислила, че съществува. Дара не скри и че предишните й връзки са били просто едно гонене и старание за напасване между две парчета, които просто не са от един пъзел. А сега с Еврин са двама герои в една и съща приказка. Той й отговори на това обяснение в любов като от сцената я нарече "световен талант".

Папи Ханс също разкри романтичната си страна и не само посвети своя танц на любимата си Сара Драгулева, но и я покани да го гледа на живо с любовно писмо, което я развълнува до сълзи. Изпълнителят и писател призна, че тя го е спасила от самоунищожение, направила го е по-спокоен и одухотворен. И сега наистина обича човека, който е, заради човека, когото обича.

Драгулева също разкри чувствата си и призна, че принципно се влюбва бавно, но с него още на първия месец е била сигурно, че той е нейният човек за цял живот. И каза на журито и всички в залата да внимават с какво предизвикват Папи, защото преди време тя го е предизвикала да бъде най-добрия мъж и резултатът е видим за всички.

Още едно обяснение в любов, но от разстояние, направи Валери Григоров към половинката си Мария Бакалова. Двамата се запознават случайно на снимачната площадка и въпреки че са знаели, че пътуват много и няма да им бъде лесно, продължават да са неразделни година и половина. Актрисата, която снима поредния си филм, бе записала видео послание, в което благодари на половинката си зa посвещението и за пореден път му напомни, че той може всичко.

Д-р Неделя Щонова също успя да развълнува всички с разказа си за своята страхотна майка, която винаги е била не само неин пример, но и най-голямата опора в живота. Невроложката в продължение на 10 години е имала проблеми със забременяването, което й е тежало много, но още по-тежко й е било от подмятанията на околните, че е "бездетна". Именно в този тежък период майка й не е спирала да й вдъхва кураж и накрая чудото е станало - забременява с момиче.

Родителката на Неделя Щонова се разплака от видяното на сцената и милите думи на своята дъщеря. Много емоционална тя поиска извинения за спартанския начин, по който я е възпитавала, както и за това, че я е наказвала да не ходи на уроци по балет, без да осъзнава колко трудно е било за нея.

Олимпийската ни шампионка Ивет Горанова посвети своето изпълнение на любимите си баба и дядо, които са я отгледали с цената на много жертви.

От риалити на риалити - звездите, които отново са на малкия екран, но в друго предаване

От риалити на риалити - звездите, които отново са на малкия екран, но в друго предаване

Тв рокадите на новия сезон

Емрах Стораро също не скри сълзите си и избра да танцува в памет на покойния си най-добър приятел Денис Теофиков. А само Виктор Стоянов не посвети танца си на никого и не отговори на въпросите на Алекс Раева дали няма някоя дама в сърцето му, която да го е заслужила.