В началото на месеца разбрахме, че Dancing Stars ще се завърне в ефира на bTV след многогодишно отсъствие. Малко по-късно пък стана ясно, че водещи на предаването ще бъдат Алекс Раева и Краси Радков.

Dancing Stars се завръща по bTV

Dancing Stars се завръща

Ето какво знаем към момента

Останаха само две мистерии - кои ще са участниците и членовете на журито, разбира се. Вече мистериите са с една по-малко, защото от bTV обявиха кои ще са звездите, които ще дадат всичко от себе си на дансинга. 

Общо 16 участници ще се състезават, за да докажат на себе си и публиката, че могат да се справят със всеки един танц. Осемте жени ще бъдат Неделя Щонова, Натали Трифонова, DARA, Емануела, Мила Роберт, Нона Йотова, Боряна Баташова и Ивет Горанова.

Снимка 651199

Източник: bTV

Мъжете също ще бъдат точно осем на брой. Те са Филип Буков, Даниел Пеев-Дънди, Папи Ханс, Валери Григоров, Емрах Стораро, Виктор Стоянов, боксовата легенда Серафим Тодоров и Свилен Ноев.

Снимка 651197

Източник: bTV

Обещанията са, че през следващите месеци участниците в Dancing Stars ще преминат през напрегнати тренировки и елиминации, за да стигнат до големия финал. Dancing Stars ще стартира през февруари по bTV.

анкета

Кое от предстоящите предавания възнамерявате да гледате?

Виж резултати

Ергенът 7.6%

Един за друг 7.1%

Любовни афери 1.3%

Бригада нов дом 11.6%

Dancing Stars 17.4%

Hell's Kitchen 7.6%

Аз обичам България 28.0%

Като две капки вода 10.4%

Не мисля да си губя времето с нито едно 9.1%