Четвъртата седмица в Dansing Stars се превърна в гореща латино фиеста. Някои се представиха по-добре от всякога на сцената и заслужено получиха високи оценки, а други не успяха да влязат в ритъма на танца - като Свилен и Йовита, които напуснаха надпреварата.

Това е журито на Dancing Stars -  Илиана Раева, Галена Великова, Франциска Йорданова-Папкала и Томас Папкала

Ето кой ще бъде жури в Dancing Stars

Предаването започва скоро

Oт профила на предаването в Instagram пък разбираме някои интересни моменти от тренировките на звездите и техните партньори професионалисти. И едно е сигурно за всички двойки - че са дали най-доброто от себе си, за да подготвят танца си.

Доказателство за това е например признанието на Папи Ханс, че откакто е започнало предаването, сваля по два килограма на седмица. Но не защото спазва някаква диета, дори напротив - нарочно хапва повече от преди, а с дългите часове в залата успява да изгори всичко, дори и отгоре.

Затова той приканва хората да танцуват, за да поддържат форма и настроение. Самият той се учи и на дисциплина, защото партньорката му Ани го следи изкъсо и някой път прилага интересни възпитателни методи, включващи дори и тояга.

На другият полюс пък е колежката му Дара. Тя и нейният партньор Джими успяват да оберат овациите при всяко излизане на сцената, а по време на тренировъчния период спазват стриктни правила. Но и те са хора, и те прегрешават.

Така както повечето дни предпочитат да не приемат храна за сметка на много вода, някой път им се случва да изядат цяла кутия бонбони и почти да не пият вода. Но пак им се получават танцът, така че им е простено.

Преди Dancing Stars - ето кои звезди ще участват в предаването

Ето кои звезди ще участват в Dancing Stars

Общо 16 участници ще дадат всичко от себе си на дансинга

Най-голямата изненада по време на тренировките обаче със сигурност бе за Неделя Щонова. И не заради сложните движения, а заради напълно неочакваното появяване на дъщеря й, която учи във Великобритания. Въпреки емоциите или пък точно заради тях, лекарката успя да се представи отново блестящо и да впечатли всички с визия и пластичност на своите 53 години.