DARA несъмнено е красива жена. Свикнали сме винаги да я виждаме във форма, с брилянтна прическа и подходящ грим. С последната си публикация в Instagram певицата обаче ни показа, че изглежда все така добре и когато е сама себе си. И смеем да твърдим, че без капка грим е дори по-красива.

DARA и горещото секси лято на изпълнителката в Барселона

Горещото и секси лято на DARA

Когато е толкова горещо, че не ти се излиза от басейна

Певицата реши да припомни това на последователите си, като публикува кратко клипче как се преобразява за поредния лайв на Dancing Stars. То започва с няколко секунди, в които Дара е без грим и по спортно облекло, а след това е напълно различна - с блестяща рокля, прическа и много грим.

И както отбелязват и много от последователите ѝ в социалните мрежи, без грим е "дори още по-неотразима."

Преди ден DARA изуми журито и зрителите на Dancing Stars с огромен напредък в танците. Поп дивата и партньорът й Джими танцуваха пасо добле на музика от филма "Игрите на глада".

DARA зарадва феновете си, не е с една, а с цели две големи новини

Не една, а цели две големи новини накуп от DARA

С какво се похвали певицата

Изпълнението на двойката беше на изключително високо ниво, а Илиана Раева и Франциска Йорданова станаха на крака и аплодираха DARA и Джими. Двойката получи обща оценка от 38 точки, като за първи път в сезона бяха вдигнати две десетки.

Наскоро певицата се похвали, че освен професионални успехи, жъне такива и в личния си живот. Навръх Деня на влюбените DARA сподели, че се е сгодила за приятеля си Ервин Иванов.