Напоследък Джон Траволта е на вълна екшъни. След като влезе в ролята на добрия шериф в Mob Land едва миналата година, съвсем скоро предстои да го видим отново в още един криминален трилър.

Как Джон Траволта си навлече гнева на италианците

Как Джон Траволта си навлече гнева на италианците

За един патешки танц става въпрос

В Cash Out актьорът изиграва пенсионирания професионален обирджия Мейсън, който фалшифицира смъртта си преди да се откаже от престъпната си професия. Решението му да се отдаде на заслужена почивка обаче е осуетено от брат му Шон (Лукас Хаас), който му отправя неустоимо предложение - банков обир, обещаващ да бъде най-големия и печеливш удар в кариерата му досега.

Мейсън не се колебае особено и бързо решава да се върне към старите си професионални корени. Обирът обаче се проваля, а крадците са хванати в капан в банката заедно със заложници. Разбира се, ФБР и Интерпол се намесват. А за Мейсън ситуацията става още по-сложна, когато разбира, че по криминалния случай като преговарящ работи не кого да е, а бившата му Декър. В ролята е Кристин Дейвис от "Сексът и градът".

Снимка 657819

Източник: GettyImages

Джон Траволта и снимката с децата му, която сподели за Коледа

Специалната коледна снимка на Джон Траволта

Актьорът залага на традициите

Cash Out вече има и трейлър, който загатва завръзката на историята. Сценаристи на екшъна са Дипо Осени и Дъг Ричардсън, като последният е работил и по класики в жанра като "Умирай трудно 2" от 1990 г. и "Лоши момчета" от 1995 г.

Премиерата на Cash Out e на 26 април