Първите два филма за "Нито звук", освен че ни разказаха историята на семейство Абът, което се опитва да оцелее след като планетата е превзета от извънземни, и се превърнаха в голям хит в бокс офиса.

Емили Блънт, Джон Кразински, "Нито звук 2" и защо актрисата обича да ходи на кино

Защо Емили Блънт е изключително щастлива

И какво общо има "Нито звук 2"

И първите два филма бяха режисирани от Джон Кразински, но сега, за третия, той отстъпва режисьорския стол на Майкъл Сарноски. Филмът обаче е по идея на Кразински.

"Нито звук: Ден първи" се явява като предистория на първите два филма и ще ни покаже какво и как точно се е случило в първия ден на извънземната инвазия. Трейлърът ни показва, че внимание ще бъде обърнато на нови герои и техните опити за оцеляване.

Сред новите лица са Лупита Нионго, Алекс Улф и Джоузеф Куин. Джимон Хунсу, когото видяхме в "Нито звук 2", също ще участва. Трейлърът обаче не подсказва дали във филма ще видим отново Джон Кразински и Емили Блънт.

"Нито звук 3", Джон Кразински и кога да очакваме третия филм

Ще има ли трета част на "Нито звук"

Търпение и само търпение

По всяка вероятност това няма да се случи, но пък оставаме с надеждата, че отново ще ги видим в действие скоро, защото преди известно време стана ясно, че Кразински работи по ново продължение.

"Нито звук: Ден първи" е по кинат от 28 юни