Всички кучета имат свои собствени уникални личностни странности. И френският булдог Блунджи не е изключение.

Кучетата и защо се въртят в кръг преди да си легнат да спят

Защо някои кучета се въртят в кръг преди да си легнат

Наследство от техните предци

Докато Блунджи изглежда напълно обикновен на пръв поглед, той всъщност има с какво да ни изненада. Този френски булдог притежава способност, каквато другите кучета нямат, а именно човешки начин на хранене. 

Собствениците му Евън и Съни Ошън за първи път забелязват, че има нещо по-различно в малкото кученце, когато го водят в дома си. Оказва се, че Блунджи е роден с слухов дефект и не чува нищо.

Може и да е глух, но за сметка на това той притежава друго умение, каквото повечето четириноги косматковци не владеят - може да се храни с лапите си така добре, както човек използва ръцете си.

Блунджи се справя отлично в това да държи храната в лапите си, независимо дали става дума за банан, бургер, морков, пица, сладолед че дори и суши. Вече 5-годишен, Блунджи не е променил начина си на хранене и продължава да радва стопаните си със своята сръчност и изобретателност.

Те решават да използват този негов "талант". Правят му страница в Instagram, където качват забавни видеа и снимки, на които виждаме как френският булдог си похапва сладко-сладко в компанията на своя стопанин Евън. Двамата често са облечени и в еднакви дрехи, което прави клипчетата дори още по-очарователни и сладки. 

Страницата на Блунджи има 241 хиляди последователи, които не престават да харесват, коментират и споделят забавното ѝ съдържание. Признаваме си, този френски булдог успя да спечели и нас.