Петък е време за нова музика. И без да губим време започваме с Холзи, която тази седмица разкри, че освен другите си заболявания, се бори и с лупус.  Изпълнителката на "Him & I" сама споделя за излизането на песента в своя Instagram профил, завършвайки обявлението с красива игра на думи: "Нека опитаме нещо ново този път и започнем от края", имайки предвид, че именно така ("The End") е кръстила парчето и то е първото, което се появява на бял свят като част предстоящия ѝ пети студиен албум.

Още една коварна болест, с която Холзи трябва да се бори

Още една коварна болест, с която Холзи трябва да се бори

Малко преди да издаде новия си албум, певицата е болезнено откровена с феновете си

След световния си хит "Espresso", дебютното си изпълнение в Saturday Night Live и сет на Coachella, Сабрина Карпентър пуска новия сингъл "Please Please Please". Преди броени дни изпълнителката обяви своя шести студиен албум, озаглавен Short n' Sweet, който излиза на 23 август.

"Този проект е доста специален за мен и се надявам, че ще означава много и за вас", пише Сабрина в социалните мрежи, като едновременно с това разкрива заглавието, обложката и датата на издаване на Short n' Sweet.

В началото на 80-те години, когато светът все още търси новия си музикален идол, Bon Jovi предлагат нещо уникално - смесица от рок, поп и хеви метъл, която звучи свежо и завладяващо. И до днес, след 40 години на сцена и многобройни турнета, Bon Jovi продължават да радват своите фенове с нови песни и незабравими концерти.

16-ият им студиен албум Forever излиза днес, 7-ми юни, и дава пример за непреклонност и постоянство, за способността да преодолееш трудностите и да излезеш по-силен, като момчетата направиха така, че да повярваме, че изглежда лесно. ("We Made It Look Easy").

The Offspring обяви официално новия си студиен албум. Още преди месец разбрахме, че Декстър, Нудълс и компания са готови със записите и сега вече получаваме всички подробности.

Албумът носи името SUPERCHARGED и излиза на 11 октомври. Междувременно бандата сподели и водещия сингъл към него - "Make It All Right".

5 нови песни от седмицата

5 нови песни от седмицата

Тази седмица слушаме Еминем, Ману Чао, Ед Шийрън и The Offsping, Snow Patrol, Дара Екимова и Роби

Завършваме с Поли Генова, която представя най-новата си песен - "We Only Have Today". Като национален посланик на УНИЦЕФ за България, Поли посвещава тази песен на каузата за най-добър старт в живота на всяко дете на Детския фонд на ООН.

Новият й сингъл не само ни вдъхновява, но и ни кара да подкрепяме децата да не спират да мечтаят, да вярват в себе си и да преследват мечтите си.