Докато Холзи се готви да издаде петия си албум, тя избра да бъде откровена с феновете за последните си здравословни проблеми. Певицата използва своя Instagram, за да разкрие очевидната си битка с лупус - хронично заболяване, при което имунната система на тялото атакува собствените си тъкани и органи.

Холзи, седмица на модата в Париж и дебюта ѝ на модния подиум

Какво направи за първи път Холзи

Секси и предизвикателна

"Накратко, късметлийка съм, че съм жива. И написах албум", сподели 29-годишната в публикацията си в Instagram. Нейната публикация включва тагове на организациите Lupus Research Alliance и Leukemia & Lymphoma Society, като Холзи прави дарение и на двете с издаването на новата си песен.

Публикацията на Холзи включва видео, в което се вижда да потрива краката си, докато казва: "Чувствам се като стара дама. Казах си, че си давам още две години да бъда болна. Прераждам се и няма да съм болна, ще изглеждам супер гореща и ще имам много енергия и просто ще мога да преправя 20-те си на 30-те."

Холзи също сподели кадри от нейното лечение в болницата, както и сцени от нея в студио, записвайки новата си песен "The End". Баладата за акустична китара, започва с пеенето на Холзи, която в текста засяга своята очевидна болест, близка до смъртта, като пее: "Когато те срещнах, казах, че никога няма да умра, но шегата е моя, защото се надпреварвам с времето."

Холзи отново е сама - раздели се с Алев Айдин

Холзи отново е сама

Понякога любовта е трудна

Това не е първият път, когато Холзи публично разкрива здравословните си проблеми. Тя сподели диагнозата си за ендометриоза през 2016 г., а през 2022 г. разкри, че тялото й се "бунтува" срещу нея, цитирайки различни заболявания от раждането на сина й през 2021 г. Впоследствие тя сподели в Instagram, че е била диагностицирана с Елерс-Данлос синдром, синдром на Сьогрен, синдром на активиране на мастни клетки (MCAS) и синдром на постурална ортостатична тахикардия, известен като POTS.